Grid

shows list of posts, pages, images, products and any custom post types!

Blog Posts

Győrfi Pál és a TV2 Életmódi riportja a Hollywood Nyelvstúdióban

Kérdez: Győrfi Pál, válaszol: Kristóf Kata a Hollywood Nyelvstúdiók alapítója 2021. november 21. Győrfi Pál: Sok olyan nyelvtanulóval lehet találkozni, akik mondjuk 8-10 évig tanultak valamilyen idegen nyelvet, mégis most újrakezdőként jelentkeznek, hogy ők végre szeretnének megtanulni egy idegen nyelvet. Mi lehet ennek az oka? Kristóf Kata: Igen, ezzel mi…

PestiTv (GERILLA BÁR) interjú az online nyelvstúdióról

PestiTv (GERILLA BÁR) interjú Kristóf Katával a Hollywood Nyelvstúdiók alapítójával 2021. január 03. https://pestitv.pestisracok.hu/2022/01/03/a-karanten-megdobta-az-online-nyelvtanulas-azsiojat/?fbclid=IwAR2sDxiKuMYIR7GxBn20Aod9hP8eBiX7OJowIL-ulevS1FGVj-JB9EmyCRQ SCHÉDA ZOLTÁN (GERILLA BÁR): Itt van velünk Kristóf Kata, a Hollywood nyelvstúdió alapítója, köszöntünk nagy-nagy szeretettel. Ugye mondtam már a nézőknek a Gerilla Bár elején, hogy az online nyelvtanulásról fogunk egy csomót megtudni tőled, rengeteget, rengeteget…

Saját magamon észreveszem, hogy fejlődök és ez fantasztikus érzés!

Kedves Eszti! Szeretném Veled megosztani, így lassan a Boston program végéhez közeledve, hogy nagyon jól érzem magam tanulás közben, én saját magamon észreveszem, hogy fejlődök és ez fantasztikus érzés! Továbbra is köszönettel tartozom a Hollywood Nyelvstúdió tanárainak és természetesen Katának, hogy a módszert, amivel hatékonyan tudunk tanulni nem rejtik véka…

Esztétika és lankadatlan pozitív lelki beállítódás

Csapatunknak van egy láthatatlan tagja, az alapító társam, Milassin Tamás. Vele tanulóként csak véletlen és csak nagyon ritkán futhatsz össze, ha nálunk tanulsz. Pedig az ő hozzájárulása nélkül egyikünk sem tartana ott, ahol most tart. Először is, már réges régen nem lenne se tananyag, se suli, ha ő nem biztatott…

Egy mosoly ereje

Sokszor bele sem gondolunk mit tehet egy olyan aprócska gesztus, mint hogy valakire rá mosolygunk. Nekünk nem kerül semmibe, de valakinek az egész napját szebbé varázsolhatja. Mint egy Hollywood Nyelvstúdió vezetője, nagyon fontos számomra, hogy ezekben a bizonytalan időkben is, amiben élünk, mi egy biztos pont lehessünk a tanulóinknak. Szeretném,…

Filmajánló: Karácsonyi krónikák (The Christmas Chronicles)

Ha egy hideg Decemberi estén szeretnél a jó meleg szobában egy kis karácsonyi nasi mellett valami igazán szórakoztatót nézni, ez a film jó választás. A Karácsonyi krónikák (eredeti cím: The Christmas Chronicles) 2018-ban bemutatott amerikai karácsonyi-film vígjáték, melyet Clay Kaytis rendezett. A főszereplők Kurt Russell, mint Mikulás, valamint Judah Lewis.…

Galleries

Pages

Portfolios

Project Example 1 – Magazine

Mockups

Project Example 1 – Square Book

Mockups

Project Example 1 – Notebook

Mockups

Project Example 1 – Paper Pouch

Mockups

Project Example 1 – Cards

Mockups

Project Example 2 – Pink

Video

Project Example 2 – Green

Video

Testimonials

„Azért szeretek itt dolgozni, mert nagyon családias a környezet, bárkihez lehet fordulni segítségért és mindig nagyon megható és jó érzés amikor a tanuló eléri a célját és megköszöni.”

Krisztián Klaudia

stúdióvezető

„Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a Hollywood Nyelvstúdió munkatársa lehetek, ugyanis itt úgy érzem, teljes mértékben kibontakozhatok azon a két területen, amelyek fontosak számomra: ezek a nyelvtanulás és mások hozzásegítése a nyelvtudáshoz. Mindig nagy örömmel tölt el, amikor boldog, a célját elért tanulót látok!”

Orbán Mihály

tréner

„Azért szeretek a Hollywood nyelvstúdióban dolgozni, mert itt lehetőségem nyílik segíteni az embereknek, hogy elérjék a kitűzött céljukat. A képzés során az élet más területein is hasznos dolgokat tanultam. Nagyon befogadó, kedves, intelligens kollégák dolgoznak az egész országban. A vezetőséghez bármikor, bármilyen problémával fordulhatok, azonnal segítenek és minden ilyen segítségkérésben azt látják, hogy a segítségkérő fejlődési szándékkal fordul hozzájuk. Szeretem, hogy teljes kontroll alatt vagyok, mégis van szabad mozgásterem.”

Omar Mehdi Ouatiki

stúdióvezető

„A Hollywoodra épp akkor találtam rá, amikor legnagyobb szükségem volt egy támogató környezetre. Sajnos nem mindenki mondhatja el magáról, hogy boldogan megy munkába, de én azon szerencsés emberek közé tartozom, aki jó kedvvel kelek fel minden nap. Nagyon örülök, hogy egy olyan csapat része lehetek, amely az idegen nyelvek megtanulását mások számára könnyeddé teszi. Itt tényleg minden munkatárs családtag, mindenki azon dolgozik, hogy a tanulóknak a legjobbat adja, és egymást és önmagát folyamatosan fejlessze. Sosem unatkozom, és büszkén mondhatom, hogy imádom a munkám!”

Sándor Zsófia

stúdióvezető

„Azért szeretek a Hollywood Nyelvstúdióban dolgozni, mert ellentétben más munkahelyekkel, ahol előtte dolgoztam, nagyon jók a munkatársak és a főnökök. A munkatársakat személyiség és képességek alapján választják ki, illetve az összeegyeztethető célok is fontos szerepet kapnak, így a kommunikáció és a közös munka nagyon egyszerűvé válik, mert egy irányba haladunk. A főnökök pedig egyenjogúként foglalkoznak a munkatársakkal, a hét és a nap bármely részében meg lehet őket keresni, ha kérdés vagy probléma merül fel és a lehető leghamarabb, amint csak tudnak, segítséget nyújtanak. Ha valamit rosszul csinálunk, akkor nem szidnak le, nem ordítanak, vagy kicsinyítenek le, megkérdezik, hogy hogyan tudnak segíteni, vagy ajánlanak megfelelő kezelési módot, amivel jobbá lehet tenni a helyzetet. Itt minden munkaterületre megvan a megfelelő képzés, ami könnyen érthető és gyakorlatban egyszerűen elsajátítható. Olyan képzések, amik tényleg hasznosak és nem csak a munkában segítenek, hanem a magánéletben is. A bérezésben a teljesítmény is nagyon fontos, hiszen minél ügyesebben dolgozik egy munkatárs, annál jobban honorálják a főnökök, ami motiválja a dolgozót arra, hogy legyen egyre ügyesebb a munkájában.”

Szőke Eszter

stúdióvezető

„Itt a munkád során segíthetsz másoknak tanulás útján javítani életminőségükön. Ez egy hálás küldetés, amit magadénak is tudhatsz, ha itt dolgozol. Ezen a munkahelyen mindent, amit a munkád során alkalmaznod kell, részletesen megtanítanak neked. Nem kell azonnal profinak lenned. A lelkiismeretes munkát a vezetők felismerik és jutalmazzák. Fejlődésre, előrelépésre mindig van szükség és igény is. Ha jól végzed munkádat, a tanulók nagyon hálásak, emiatt téged is pozitív ingerek érnek majd és büszke lehetsz rájuk, valamint önmagadra is. Csapatmunka keretében megosztjuk a feladatokat, így senkire nem kerül túl nagy terhelés. Ha már teljes munkaidőben dolgozol nálunk, munkaidőd kb 35%-át te osztod be magadnak az adott hétre.”

Kelléyan Alex

tréner

„Én azért szeretek a Hollywood Nyelvstúdióban dolgozni, mert itt végtelen fejlődési lehetőség van, a munkatársak és a vezetők meglátják benned a potenciált és segítenek abban, hogy a legjobb önmagad lehess. Meg lehet találni azt a pozíciót, amiben ki tudsz bontakozni, és támogatnak a sikereid elérésében. A közösség olyan, mint egy kis család, érdekel mindenkit hogy hogy vagy, jó a kapcsolat, nem csak egy unalmas 9-5-ig munka ahol egymás keresztnevét tudjuk csak. A tanulóknak pedig segítünk elérni a céljaikat, hogy magabiztosabbak, sikeresebbek, okosabbak legyenek, ezért ez egy végtelenül hálás munkakör, ahol végig lehet kísérni, ahogy egy felénk, megszólalni sem merő tanuló végül büszkén hozza be a nyelvvizsga bizonyítványát, vagy éppen megkapja a munkahelyén a várva várt előléptetését.”

Balogh Renáta

stúdióvezető

„Mindig kicsit bajban voltam azzal, hogy mivel szeretnék a jövőben foglalkozni, mi az a munka, amit hosszútávon szívesen végeznék, mert sok minden érdekel és szívesen próbálok ki új dolgokat. A Hollywood megadta számomra, hogy miközben egy fiatalos és szuper csapatban megfigyelhetem és elősegíthetem egy hálózat előrehaladását és növekedését, én magam is fejlődhetek eközben. Fiatal korom ellenére sosem éreztem úgy, hogy kevesebbnek tekintenek tapasztaltabb munkatársaknál, hanem nagyon sok segítséget kapok és annyi felelősséget vállalhatok magamra, amennyit kényelmesen elbírok. Tetszik, hogy hosszú távon terveznek velem és személyesen odafigyelnek az igényeimre is. Még nem dolgoztam ilyen helyen, ahol ekkora bizalmat kaptam és lehetőségem van kipróbálni magam vezető pozícióban.”

Bódizs Boglárka

szolgáltatási vezető

„Különleges élmény itt dolgozni. A jó hangulatú munkahelyi légkör, az együttműködés és a pozitív hozzáállás ami valóban megkülönböztet bennünket, és mindennapos része ennek a környezetnek. Inspiráló és támogató a légkör ami körülvesz minket, és valóban arra ösztönöz, hogy a legjobbat és a legtöbbet hozzuk ki a stúdióból. Minden nap új kihívásokkal találkozom, de tudom, hogy van mögöttem egy olyan közösség, ami mindenben támogat és segít. Emellett a fejlődési lehetőségek sokszínűsége lenyűgöző, miközben folyamatosan lehetőséget kapunk a szakmai és személyes fejlődésre. Az átlátható és dinamikus bérezés pedig azt mutatja, hogy az itt végzett munkánk értékes. Az elismerés és jutalmazás valóban motiváló arra, hogy az ember mindig a legjobbat nyújtsa. Vezetőink és kollégáim mindig támogatnak, és teret adnak arra, hogy kibontakoztathassam képességeimet és elérhessem a céljaimat. Boldoggá tesz az, amit nap mint nap végzek. Az embereknek való segítségnyújtás értelmet ad a munkámnak, és óriási elégtétel, hogy hozzájárulhatok mások sikeréhez és boldogságához.”

Bányai Norbert

stúdióvezető

Products

Menü