+36703418854

SZERETNÉL VALÓBAN HASZNÁLHATÓ ANGOL TUDÁSHOZ JUTNI?

Jelenleg ezt 12 helyen kínáljuk ezt Neked!

A Hollywood Nyelvstúdió alapítójától, a szisztéma létrehozójától

http://www.hollywoodnyelvstudio.hu/corvin-negyed/

Kristóf Kata

A Hollywood Nyelviskola alapításakor olyan feltételeket akartam teremteni a tanulni vágyóknak, melyek segítségével a lehető leggyorsabban, a lehető legkellemesebben és a lehető legjobban tudják elsajátítani az általuk választott idegen nyelvet (angol, német, olasz, spanyol).

Alapvető célom a használható nyelvtudásmegszerzésének biztosítása volt. Ez valódi nyelvtudást jelent, mellyel tanulóink magasan kitűnhetnek a munkáért folytatott versenyben és külföldön is jól megállják a helyüket.
Tanulóink az ország egyik legnehezebb nyelvvizsgáján 80%-os eredménnyel – szinte minden esetben első próbálkozásra – mennek át.

Küldetésünk: Tanulóink elérik céljukat, tanulás közben kifejezetten jól érzik magukat, mentesek a hagyományos oktatás ártalmaitól és a tehetség virágzik.

Kristóf Kata alapító

A Hollywood Nyelvstúdió társalapítójától, márkaépítőjétől

20 évvel ezelőtt történt

Akkoriban egy reklámokat gyártó mikrovállalkozás tulajdonosaként éreztem, hogy tanulnom kell arról, hogyan lehetnék ügyesebb vezető, szervező. Néhány hétvégi képzés során tapasztaltam meg azt, hogy a reggeltől estig történő tanulástól nemhogy nem lettem fáradt, hanem éppen ellenkezőleg: frissnek éreztem magam! Ekkor jutottunk Katával arra – akinek ugyanez volt a tapasztalása – hogy ezzel a tanulási módszerrel mindenki sokkal jobban érezhetné magát. Mivel a Kata angol tanár volt, arra jutottunk, hogy angol nyelviskolát alapítunk. Ez lett a MÁS Nyelviskola,

Az elejétől mások voltunk és rájöttünk, hogy mi nem akarunk egy “sokadik” nyelviskola lenni és egyáltalán nem hittünk a csoportos angol tanításban. Azt is láttuk, hogy a magántanári szituációban is rengeteg a kötöttség és az otthoni tanulás és ettől is jobb megoldásra vágytunk. Így került kidolgozásra az a módszer, amit Hollywood Nyelvstúdió Szisztémának hívunk.

Milassin Tamás

A Hollywood Nyelvstúdió Corvin-negyed vezetőjétől

Nem hiszek a véletlenekben, a Hollywood Nyelvstúdióval pontosan akkor találkoztam amikor a leginkább szükségem volt egy olyan támogató közösségre, ahol igazán jól érzem magam és úgy érzem hasznos, amit csinálhatok.

Fiatal korom ellenére több területen is volt szerencsém kipróbálni magamat. 20 éven keresztül versenyszerűen úsztam és tagja voltam a Magyar Úszó Válogatottnak 2007-2018 között. Több világversenyen is volt szerencsém képviselni Magyarországot, és eredményeim alapján elnyertem egy sport ösztöndíjat az Egyesült Államokba, így a Missouri Állami Egyetemen diplomáztam Pszichológia, Kommunikáció szakon. Az egyetemi 4 év alatt vált az angol igazán életem részévé, és azóta is használom minden nap. Miután lediplomáztam, visszaköltöztem Magyarországra, ahol két évig úszóedzőként dolgoztam Hosszú Katinka egyesületében és angol nyelven irányítottam a fiatalok felkészülését.

Úgy gondolom mindenki meg tud tanulni angolul, ha a megfelelő tanulási módszert választja, és útját egy mentor kiséri végig. Meggyőződésem szerint a Hollywood Nyelvtanulási Szisztéma mind a két területen professzionális segítséget tud nyújtani a tanulóknak, és célom, hogy kicsiknek és nagyoknak egyaránt át tudjam adni azt a szenvedélyt az angol tanulás iránt melyet a Hollywood Márka hordoz magában.

Kiss Dóra

A Hollywood Nyelvstúdió Móricz körtér vezetőjétől

„Egész kis koromtól kezdve azt mondták a tanáraim, hogy nekem is a tanári pályát kellene választanom. Én ezt egészen addig furcsának gondoltam, amíg rá nem találtam a Hollywood Nyelvstúdióra 2019 júniusában. Általános iskolában én is nagyon szenvedtem az angollal, utáltam. Aztán a középiskolában az angol lett a kedvencem, mert én azok szerencsések közé́ tartozhattam, akinek remek angol tanára volt. Viszont tudom, hogy sajnos nagyon kevesen ilyen szerencsések, de itt a Hollywood Nyelvstúdióban használt módszernek hála, bárki nagyon rövid idő alatt tökéletesen megtanulhat angolul. Mi itt a suliban mindennap kicsit jobbá tesszük a világot. Imádom, hogy a tanulóink csillogó szemekkel érkeznek és távoznak, szívesen tanulnak, én pedig részese lehetek annak, hogy elérjék a céljaikat, és ezzel teljesen megváltoztatják az életüket. A tanítás mellet a PPKE jogi karán tanulok jogásznak, ami az angol után a másik szenvedélyem. Szabadidőmben balettozok, ahol nagyon fontos a mozdulatok tökéletesen legyenek kivitelezve, és ezzel az attitűddel állok a tanulókhoz és az iskolához is. Tőlünk csak tökéletes szolgáltatást kaphatsz. Büszkeséggel tölt el, hogy Hollywood Nyelvstúdió csapattag lehetek!”

Csaba Fruzsina

A Hollywood Nyelvstúdió Széll Kálmán tér vezetőjétől

“Rengeteg képzést elvégeztem már, mire rádöbbentem, hogy a legfőbb célom az, hogy tanítsak, és átadjam azt a tudást, aminek a birtokában kerültem. Egy, az Egyesült Államokban töltött év után elhatároztam, hogy én az angollal szeretnék jelentősebb mértékben foglalkozni.

Személyes célom az, hogy akit tanítok, az úgy menjen ki az ajtón, hogy aznap is tanult tőlem valami újat. Mivel egész életemben nyelvtanuló voltam (most is) és tanítottam már frontális módszerrel, tudom milyen érzés a katedra mindkét oldalán ülni: tanárként és tanulóként is feszélyezett (engem).

A Hollywood módszer pont az, ami ezt a feszültséget feloldja: azért vagyok itt, hogy a tanulót segítsem, azaz asszisztáljam a nyelvtanulásban, ő pedig azért van itt, mert szeretné és hisz benne, hogy segíteni tudunk neki. Ez az a bizalmi viszony, amit szem előtt tartok a tanulásban, amikor tanulásról van szó: interaktívan, magolás nélküli, gyakorlati feladatokkal elérni egy sikeres, alapos és nem utolsó sorban maradandó tudást.

Eddigi tapasztalataim alapján bátran állíthatom, hogy a nyelvtanulásnak egy egészen rendhagyó módja a Hollywood módszer, amivel belátható időn belül sikereket lehet elérni.

Így nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy ezzel a reformpedagógiai metódussal kapcsolatba kerülhettem és dolgozhatok vele a mindennapokban.”

Nemes Zsolt

A Hollywood Nyelvstúdió Nagykanizsa vezetőjétől

Amikor elkezdtem angolra járni a nagykanizsai Hollywood-ba Kristóf Katához, egyből láttam, hogy végre megtaláltam azt a nyelvtanulási módszert, amit addig hiába reméltem. Beleszerettem és egyszer csak „azon vettem észre magamat”, hogy saját nyelvstúdiót működtetek.

Imádok segíteni a rohanó élet által megtépázott embereknek, de nagyszerűen tudom használni a tanulási módszert a saját kislányommal történő együtt tanulásban is.

Célom biztonságos környezetet teremteni a nyelvet tanulni vágyó emberek számára. Az idegen nyelvtudást minden épelméjű ember számára elérhetővé tenni, a megtépázott önbecsülést, a súlyosan gátolt kommunikációs és tanulási képességeket rehabilitálni. Elültetni azt a gondolatot, hogy a tanulás igenis lehet jó dolog, szórakoztató és felüdülést eredményező tevékenység, mely elengedhetetlenül szükséges céljaink eléréséhez és álmaink valóra váltásához.

Benkő Délia

A Hollywood Nyelvstúdió Ferihegy vezetőjétől

Az idegen nyelv mindig nagy szerepet játszott az életemben. Az a fajta személy vagyok, aki bárhova megy a világban, szereti érteni az ott beszélt nyelvet.

Az Angolt 8 éves korom óta tanulom, sokat jártam külföldre, kéttannyelvű középiskolát végeztem, majd 6 évet éltem az egyesült királyságban, Manchesterben. Miután visszatértem Magyarországra, mindenképpen szerettem volna hasznosítani, és átadni az ott megszerzett tudásom, és az érzést, ami azzal jár, hogy magabiztosan és folyékonyan tudjon az ember kommunikálni a világ bármely pontján!

Hiszem, hogy a Hollywood Nyelvstúdió és egy szuper mentor tökéletes segítség bárkinek abban, hogy elérje a nyelvtanulásban kitűzött célját!

A rugalmas időbeosztás és az egyéni tempóban való haladás nagyban megkülönbözteti a Hollywood Nyelvstúdiót a mai rohanó világban történő más oktatási formáktól. Itt nem kell a csoporttársaidra várni, ha már valamit megértettél, illetve nem maradsz le, ha nem tudsz egy fix órára bejönni. Ha elakadsz, akkor pedig rögtön kérhetsz segítséget!

Bízom benne, hogy minél több tanulónak tudok segíteni a nyelvtanulásban, és együtt elérjük a céljaikat, legyen az mindennapi beszéd, a munkában való folyékonyabb kommunikáció vagy akár a középfokú és felsőfokú nyelvvizsga!

Deák Mónika

A Hollywood Nyelvstúdió Deák Ferenc tér vezetőjétől

Én a zenei pályán indultam el, alap képesítésem zongoratanár. Nagyon szerettem zenét és hangszeres tudást átadni, és a sors jóvoltából elvetődtem az USA-ba, majd onnan hazatérve kikötöttem „egy magyarhoni Hollywoodban”, a Hollywood Nyelvstúdióban.

A spontán beszéd nem más, mint rögtönzés. Pontosan ugyanúgy működik, mint a zenében az improvizáció. Erre a kutatásom során jöttem rá, miközben anyagot gyűjtöttem a szakdolgozatomhoz. 12 éves zenepedagógusi pályafutásom során volt alkalmam a tanórákon improvizációval kísérletezni, és azt tapasztaltam, hogy tulajdonképpen a zene is egy nyelv, melyben a harmóniák, rövid dallamok nem egyebek, mint mondatszerkezeti elemek, melyeket alaposan begyakorolva képesek leszünk rögtönözni. Ekkor kezdtem el igazán érdeklődni a nyelvek iránt.

Mesterdiplomámat a Wisconsin Egyetemen szereztem, az ott eltöltött két év alatt tanárasszisztensként megismerkedtem olyan tanítási és tanulási módszerekkel, melyek nagyon hatékonyak, de nálunk még kevésbé ismertek. A Hollywood Nyelvstúdió innovatív pedagógiai módszerével tökéletesen képes vagyok azonosulni, ez egy remek lehetőség számomra.

Szabó Lajos Sebestyén

A Hollywood Nyelvstúdió Marosvásárhely vezetőjétől

Az angol nyelv tanulása, később ennek tanítása meghatározó szerepet játszott az életemben. A nyelv iránt kialakított ambícióm bátorította az angol intenzív líceumi éveimet, hogy angol fordítói egyetem kövesse.

Az egyetemi évek alatt többször kértek meg csoportosan személyek, hogy újramagyarázzam az évi tananyagot, amit én oly könnyedén megértettem. Kialakítottam egy saját magyarázási módszert, hiszen minden segítséget kérő személynek más megvilágításban kellett elmagyaráznom a problematikus angol szabályt.

Nem csupán nyílt vagyok az újra, hanem folyamatosan autodidakta módon szert teszek új készségre, amit folyamatosan teljes erővel fejlesztek: ezek közé tartozik a grafikus program kezelése is. Jelenleg Brian Tracy és Dale Carnagie-féle önfejlesztő köteteket olvasok.

A legfőbb vágyam mindig a magyarázás, tanítás és céltudatos kérdésekre való felelés volt. Emiatt éreztem magaménak azt, amit a Hollywood Nyelvstúdiók ajánlanak: egyéni angol tanulás megvalósítása egy bizonyítottan jól működő rendszerben. Ez pontosan az, amit igazán magaménak érzek!

Popa Gitta

A Hollywood Nyelvstúdió Székesfehérvár vezetőjétől

A Hollywood Nyelvstúdióról nekem már az első pillanattól az otthon és a biztonság szavak jutnak az eszembe. Itt egy olyan világ nyílik meg mindenki számára, ami barátságos, pozitív segít a fejlődésben és valóban szárnyakat ad a nyelvtanuláshoz.
Életünk során mindannyian törekszünk arra, hogy kihozzuk magunkból a legtöbbet, legjobbat. Régóta érzem már, hogy az életben az egyik legjobb élmény és legnagyobb dolog, ha tudok segíteni valakinek ebben a folyamatban. Számomra a nyelvoktatás a Hollywood Nyelviskolában nem csak az angolt vagy a németet (…) jelenti hanem azt is, hogy a tanulók körül egy olyan támogató, pozitív légkört hozunk létre, amelyben önmaguk legjobb verzióját ki tudják bontakoztatni. Együtt haladunk a siker felé és el is érjük azt!
Már a gimnáziumban is tudtam, hogy segítő szakmában szeretnék dolgozni, így az egyetem után ezzel is kezdtem foglalkozni. Két éve pedig már tanítom is a segítés tudományát egy székesfehérvári gimnáziumban.
Szabadidőmben szívesen olvasok, töltök időt azokkal, akiket szeretek, játszom a kiskutyámmal és festményeket festek.

Makói-Tóth Annamária

A Hollywood Nyelvstúdió Debrecen vezetőjétől

Azon gondolkodom, vajon mégis mit kellene írnom, hogy valós képet mutassak arról, hogy ki is vagyok én? Érdekel, hogy milyen velem a tanulás, hogyan is működik nálam egy nyelvstúdió? Hát gyere és nézd meg! Tegyél próbára, no meg persze magadat!

Miért éppen az angol? Mert ez egy olyan fantasztikus nyelv, ami embermilliókat összeköt és lehetőségek ezreit tárja eléd. Még általános iskola alatt elhatároztam, hogy megtanulok angolul és erre a gimnáziumban sort is kerítettem. A zene szeretete és a kíváncsiság vitt mindig előrébb és előrébb. Majd lehetőségem nyílt Angliában dolgozni, Erasmus+ keretein belül utazni és Amerikában is tölthettem egy nyarat. Az utazás a szenvedélyem és szerencsére korlátok nélkül tehetem, mert az angol szárnyakat adott hozzá!

Feltett szándékom, hogy mindenki más is átélhesse ezt a szabadságérzetet és magabiztosan, gátlások nélkül tudjon kiteljesedni abban, amiben szeretne! A tanítás, mások segítése mindig is a szívemhez közel állt, hiszen hivatás gyanánt is az emberpalánták tudásának fejlesztése és helyes irányba való terelését választottam. Ezen kívül, amikor csak tehetem a szabadidőmben önkénteskedem, hegyet mászom és minden egyéb olyan dolgot teszek, ami a személyes fejlődésemet segíti.

Ha már érzed magadban a változni akarást csak egy támogató közeg kell, hát ne habozz és csatlakozz hozzánk, garantáltan mosollyal az arcodon és büszkeséggel dagadó szívvel fogsz belépni és megtanulni angolul velünk, hiszen a csapatom és én minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy a célodig eljuss!

Ne habozz, vágj bele! Életed nagy kalandja vár, nyisd ki az ajtót!

Puter Fanni

A Hollywood Nyelvstúdió Keleti vezetőjétől

„Kislány koromban nagy álmom volt, hogy világszerte elismert divattervező legyek, hogy emberek milliói ismerjék a nevem, a kollekcióim. Már akkor is tudtam, hogy ehhez elengedhetetlen az angol nyelvtudás. Nagy szerencsém volt, hiszen mind a tanáraim segítsége, mind az angol iránti töretlen szeretetem miatt elég hamar szert tettem erre. Részben a magabiztos angoltudásom miatt tettem meg életem egyik legnagyobb lépését, és költöztem ki Angliába egy évre, mindenféle segítség nélkül. Hiszen tudtam, hogyha beszélem a világnyelvet, bárhol képes vagyok érvényesülni.
Viszont tisztában vagyok azzal, hogy míg nekem az angol nyelv a kedvenc időtöltésem, másnak ugyanez egy akadály a céljai elérésében. Nagyon sok emberen látom, hogy – bár tudják, mit akarnak mondani – nem mernek beszélni, mert nem magabiztosak. A tanítással nekem az a célom, hogy elérjem, hogy a diákjaim higgyenek magukban. Hogy megértsék, nincs olyan, hogy „ez nem megy, nekem nincs nyelvérzékem”, csak olyan, hogy „megpróbálom még egyszer, biztos jobban fog menni”. Hogy amikor belépnek a nyelviskolánkba, a szorongás és a kételyek helyett a jókedv, a magabiztosság és a tanulni akarás járja át őket. Hogy órák után úgy távozzanak, hogy egy lépéssel ismét közelebb vannak céljuk eléréséhez.”

Németh Lilla

A Hollywood Nyelvstúdió Nyugati vezetőjétől

Én a Hollywood Nyelvstúdióban tanultam meg angolul. Ez a módszer valóban fájdalom és szenvedés nélküli tanulást kínál, ahol valóban gyorsan előáll a nyelvtudás, ha az ember beleteszi a szükséges időt.

Külön motivációm is volt, mivel válogatott kardvívóként sokat jártam külföldi versenyeken. Ezen alkalmakkor bizony hamar én lettem a tolmács, ahogyan haladtam előre az angol nyelv elsajátításában.

Annyira megkedveltem a nyelvtanulást és olyan sok nyereségem származott a nyelvtudásból, hogy beszálltam a családi vállalkozásba és én vezetem 2018 szeptember 14-től a Hollywood Nyelvstúdió Nyugatit.

Félreértés ne essék: ha valaki azt hinné, hogy léteznek csoda módszerek, amelyekkel megspórolhatjuk a tanulást, az hamar rá fog jönni arra, hogy ez csak illúzió. Mint ahogyan az is illúzió, hogy a csoportos nyelvóra vagy a magántanári óra után sok házi feladattal, egyedül otthon tanulva célhoz jutunk. EZ csak keveseknek sikerül.

A kardvívásban elért Európa bajnoki arany és bronz érmeim ugyanarra tanítottak, mint a nyelvtanulás: befektetett idő és energia nélkül elképzelhetetlen az eredmény. Viszont a sportban és a nyelvtanulásban az is igazolódott, hogy a rendszeresség és kitartás sokkal fontosabb a tehetségnél.

Milassin Mór

A Hollywood Nyelvstúdió Győr vezetőjétől

Azért kezdtem el angolul tanulni, mert arra készültem, hogy külföldi focicsapatokba jelentkezem, és nemzetközi szinten profi focista leszek. Aztán beleszerettem az angolba, a nyelvstúdióba.

Gyorsan szárnyaltam az anyagon, és az első 100 óra után már új célom volt az angollal. Én is akarok egy ilyen nyelvstúdiót! Annyira belelkesedtem és intenzíven tanultam, hogy már a heti 32 óra nyitva tartás nem volt elég! Végül kaptam egy kulcsot, és 10 év után előállt az a helyzet, hogy lett valaki, aki még az alapítónál is több időt töltött a suliban. 1,5 év intenzív nyelvtanulás, egy év módszertani képzés és gyakornokság, és saját nyelvstúdióm megnyithatott Budapesten a Móricz Zsigmond körtéren. Itt Győrben nyílik a 4. Hollywood Nyelvstúdióm (Móricz körtér, Székesfehérvár, Keleti, Győr).

A legjobb dolognak tartom az életben, ha egy embernek segíthetek elérni a célját, vagy az első lépést megtesszük afelé. Nagyon szuper, amikor a „régi” tanulóim visszajelzést adnak, hogy mennyire hasznos volt nekik a tanulás a Hollywood-ban. Szabadidőmben imádok focizni és sportolni, emellett könyvet olvasni, és társas játékozni, időt tölteni a nekem fontos emberekkel, utazni és kirándulni.

Bodó Dániel

A Hollywood Nyelvstúdió Zalaegerszeg vezetőjétől

Már egész korán elkezdett érdekelni az angol nyelv, így a tanulása is könnyedén ment számomra. Motivációm is akadt, ugyanis sokat jártunk külföldre a családommal. Szörnyen büszke voltam, amikor rám maradt a tolmácsolás és én kommunikálhattam a helyiekkel. Ez extra löketet adott minden alkalommal, amikor elém került a nyelvkönyv.

Aztán nem túl régen volt szerencsém kijutni egy óceánjáró hajóra. Fél évet töltöttem egy hatalmas hajón, ahol legalább 90 nemzetiséggel találkozhattam! Az angol nyelv kötött össze mindannyiunkat. Nem állítom, hogy mindenki tökéletesen beszélte az angolt, de bennük volt az igyekezet és nem féltek használni a tudásukat. Én magam is rengeteget tanultam, mind a különböző nemzetek együttéléséről, mind a nyelv fontosságáról. Az angol nyelvnek köszönhetően, olyan barátokra tettem szert, akik már családtaggá váltak számomra, valamint a nyelvnek köszönhetően tölthettem két hetet Los Angeles-ben, egy családnál.

Ahogy hazaérkeztem, szinte sorsszerűen futottam bele a nagykanizsai Hollywood Nyelvstúdióba és Déliába. Magával ragadott az a folyamat és az a tananyag, amit Kristóf Kata álmodott meg. Nagyszerű volt látni, ahogy Délia segíti és támogatja a tanulókat, akik könnyedén szárnyalnak a tananyagon. Őszintén szólva, sohasem gondoltam volna, hogy egyszer egy Nyelvstúdiót fogok vezetni, de azt kell hogy mondjam, egész gyorsan megfogalmazódott bennem, hogy én is segíteni szeretnék, ezzel szeretnék foglalkozni.

Jó érzés látni, és hallani, amikor a tanulóink vidáman jönnek hozzánk, sokszor még a szabadidejüket is nálunk töltik. Hát nem fantasztikus, mire képes egy jó nyelvtanulási szisztéma?! Hogy mennyi mindent el lehet érni vele?!

Én megtaláltam a helyem, azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek, és közben én magam is fejlődök. Nem utolsó sorban pedig fantasztikus emberek vesznek körül, fantasztikus álmokkal!

Gredics Orsolya

A Hollywood Nyelvstúdió Pécs vezetőjétől

Az angol nyelv mindig is fontos szerepet játszott az életemben. Már egészen kiskoromban el kezdtem tanulni, bár akkor még írni is alig tudtam. Később a közoktatásban kötelező tantárgyként találkoztam vele, ahol azt éreztem, nekem ezt muszáj megtanulnom, nincs más választásom, csak az, hogy jó jegyeket szerzek, bármi áron. De akkor még nem tudtam, hogy nem a jegyekért, hanem az alkalmazható tudásért kellett volna igyekeznem. Ekkor éltem meg első kudarcaimat a nyelvtanulással kapcsolatban. Aztán szemléletmódot váltottam, és rájöttem egy ilyen fantasztikus nyelvet nem lehet kényszerből tanulni, csakis élvezetből működik.

Szerencsésnek érzem magam, amiért lehetőségem nyílt kipróbálni a Hollywood Nyelvstúdiók nyelvtanulási módszerét, hiszen innentől kezdve sokkal könnyebben tanultam meg összetett kifejezéseket és bonyolult nyelvtani szerkezeteket. Ráébredtem, hogy angol nyelvet tanulni öröm, és sosem késő elkezdeni, hiszen minden nap tartogat számunkra újdonságokat, ezért sosem érdemes abbahagyni a tanulást.

Kitartással, szorgalommal és egy jó nagy adag motivációval bármit elérhetünk a nyelvtanulás területén. Küldetésem, hogy arra ösztönözzek másokat, ismerjék meg a tanulás örömét és segítsem őket a céljaik elérésében.

Nyírő Alexandra