Ismerj meg egy picit bennünket!

Angol nyelvtanulás házi feladat és otthontanulás nélkül. Jelenleg ezt 16 nyelvstúdiónkban kínáljuk ezt Neked!

A Hollywood Nyelvstúdió alapítójától, a szisztéma létrehozójától

A Hollywood Nyelviskola alapításakor olyan feltételeket akartam teremteni a tanulni vágyóknak, melyek segítségével a lehető leggyorsabban, a lehető legkellemesebben és a lehető legjobban tudják elsajátítani az általuk választott idegen nyelvet (angol, német, olasz, spanyol).

Alapvető célom a használható nyelvtudásmegszerzésének biztosítása volt. Ez valódi nyelvtudást jelent, mellyel tanulóink magasan kitűnhetnek a munkáért folytatott versenyben és külföldön is jól megállják a helyüket.
Tanulóink az ország egyik legnehezebb nyelvvizsgáján 80%-os eredménnyel – szinte minden esetben első próbálkozásra – mennek át.

Küldetésünk: Tanulóink elérik céljukat, tanulás közben kifejezetten jól érzik magukat, mentesek a hagyományos oktatás ártalmaitól és a tehetség virágzik.

Kristóf Kata alapító

A Hollywood Nyelvstúdió társalapítójától, márkaépítőjétől

20 évvel ezelőtt történt
Akkoriban egy reklámokat gyártó mikrovállalkozás tulajdonosaként éreztem, hogy tanulnom kell arról, hogyan lehetnék ügyesebb vezető, szervező. Néhány hétvégi képzés során tapasztaltam meg azt, hogy a reggeltől estig történő tanulástól nemhogy nem lettem fáradt, hanem éppen ellenkezőleg: frissnek éreztem magam! Ekkor jutottunk Katával arra – akinek ugyanez volt a tapasztalása – hogy ezzel a tanulási módszerrel mindenki sokkal jobban érezhetné magát. Mivel a Kata angol tanár volt, arra jutottunk, hogy angol nyelviskolát alapítunk. Ez lett a MÁS Nyelviskola,

Az elejétől mások voltunk és rájöttünk, hogy mi nem akarunk egy “sokadik” nyelviskola lenni és egyáltalán nem hittünk a csoportos angol tanításban. Azt is láttuk, hogy a magántanári szituációban is rengeteg a kötöttség és az otthoni tanulás és ettől is jobb megoldásra vágytunk. Így került kidolgozásra az a módszer, amit Hollywood Nyelvstúdió Szisztémának hívunk.

Milassin Tamás

A Hollywood Nyelvstúdió oktatási vezetőjétől

Rengeteg képzést elvégeztem már, mire rádöbbentem, hogy a legfőbb célom, az hogy tanítsak,és átadjam azt a tudást, aminek a birtokában kerültem. Azóta arra is rájöttem, hogy nem a saját tudásomat kell átadnom, “csupán” a tanfolyamokat, amiket tanultam. Ezt viszont oly módon, hogy mindenki leszűrje belőle azt, ami számára igaz és használható. Ezért lettem tanfolyamfelügyelő.

Személyes célom az, hogy akit velem tanul, az úgy menjen ki az ajtón, hogy aznap is tanult hasznosat. Mivel egész életemben tanuló voltam (most is), tudom milyen érzés vizsgára tanulni. Rengeteg vizsgát tettem le jelesre, úgy, hogy az anyagok nagy részét semmire nem tudom felhasználni.

Oktatásvezetőként azt kívánom Neked, hogy itt a Hollywoodban csak és kizárólag azért tanulj, hogy alkalmazd, amit megtanultál.

Azért képződj, hogy legyél jobb a munkádban és keress több pénzt. Abban a szent pillanatban, hogy olyasmit tanulsz itt, amit úgy érzed, nem tudsz a munkádban azonnal hasznosítani, KERESS engem bizalommal, mert ez a posztom legfőbb célja.

Nemes Zsolt

A Hollywood Nyelvstúdió területi vezetőjétől

Én a Hollywood Nyelvstúdióban tanultam meg angolul. Ez a módszer valóban fájdalom és szenvedés nélküli tanulást kínál, ahol valóban gyorsan előáll a nyelvtudás, ha az ember beleteszi a szükséges időt.

Külön motivációm is volt, mivel válogatott kardvívóként sokat jártam külföldi versenyeken. Ezen alkalmakkor bizony hamar én lettem a tolmács, ahogyan haladtam előre az angol nyelv elsajátításában.

Annyira megkedveltem a nyelvtanulást és olyan sok nyereségem származott a nyelvtudásból, hogy beszálltam a családi vállalkozásba és én vezetem 2018 szeptember 14-től a Hollywood Nyelvstúdió Nyugatit.

Félreértés ne essék: ha valaki azt hinné, hogy léteznek csoda módszerek, amelyekkel megspórolhatjuk a tanulást, az hamar rá fog jönni arra, hogy ez csak illúzió. Mint ahogyan az is illúzió, hogy a csoportos nyelvóra vagy a magántanári óra után sok házi feladattal, egyedül otthon tanulva célhoz jutunk. Ez csak keveseknek sikerül.

A kardvívásban elért Európa bajnoki arany és bronz érmeim ugyanarra tanítottak, mint a nyelvtanulás: befektetett idő és energia nélkül elképzelhetetlen az eredmény. Viszont a sportban és a nyelvtanulásban az is igazolódott, hogy a rendszeresség és kitartás sokkal fontosabb a tehetségnél.

Milassin Mór

A Hollywood Nyelvstúdió kvalifikációs vezetőjétől

Nem hiszek a véletlenekben, a Hollywood Nyelvstúdióval pontosan akkor találkoztam amikor a leginkább szükségem volt egy olyan támogató közösségre, ahol igazán jól érzem magam és úgy érzem hasznos, amit csinálhatok.

Fiatal korom ellenére több területen is volt szerencsém kipróbálni magamat. 20 éven keresztül versenyszerűen úsztam és tagja voltam a Magyar Úszó Válogatottnak 2007-2018 között. Több világversenyen is volt szerencsém képviselni Magyarországot, és eredményeim alapján elnyertem egy sport ösztöndíjat az Egyesült Államokba, így a Missouri Állami Egyetemen diplomáztam Pszichológia, Kommunikáció szakon. Az egyetemi 4 év alatt vált az angol igazán életem részévé, és azóta is használom minden nap. Miután lediplomáztam, visszaköltöztem Magyarországra, ahol két évig úszóedzőként dolgoztam Hosszú Katinka egyesületében és angol nyelven irányítottam a fiatalok felkészülését.

Úgy gondolom mindenki meg tud tanulni angolul, ha a megfelelő tanulási módszert választja, és útját egy mentor kiséri végig. Meggyőződésem szerint a Hollywood Nyelvtanulási Szisztéma mind a két területen professzionális segítséget tud nyújtani a tanulóknak, és célom, hogy kicsiknek és nagyoknak egyaránt át tudjam adni azt a szenvedélyt az angol tanulás iránt melyet a Hollywood Márka hordoz magában.

Kiss Dóra

A Hollywood Nyelvstúdió Móricz körtér vezetőjétől

„Egész kis koromtól kezdve azt mondták a tanáraim, hogy nekem is a tanári pályát kellene választanom. Én ezt egészen addig furcsának gondoltam, amíg rá nem találtam a Hollywood Nyelvstúdióra 2019 júniusában. Általános iskolában én is nagyon szenvedtem az angollal, utáltam.

Aztán a középiskolában az angol lett a kedvencem, mert én azok szerencsések közé́ tartozhattam, akinek remek angol tanára volt. Viszont tudom, hogy sajnos nagyon kevesen ilyen szerencsések, de itt a Hollywood Nyelvstúdióban használt módszernek hála, bárki nagyon rövid idő alatt tökéletesen megtanulhat angolul. Mi itt a suliban mindennap kicsit jobbá tesszük a világot. Imádom, hogy a tanulóink csillogó szemekkel érkeznek és távoznak, szívesen tanulnak, én pedig részese lehetek annak, hogy elérjék a céljaikat, és ezzel teljesen megváltoztatják az életüket.

A tanítás mellet a PPKE jogi karán tanulok jogásznak, ami az angol után a másik szenvedélyem. Szabadidőmben balettozok, ahol nagyon fontos a mozdulatok tökéletesen legyenek kivitelezve, és ezzel az attitűddel állok a tanulókhoz és az iskolához is. Tőlünk csak tökéletes szolgáltatást kaphatsz. Büszkeséggel tölt el, hogy Hollywood Nyelvstúdió csapattag lehetek!”

Csaba Fruzsina

A Hollywood Nyelvstúdió Déli vezetőjétől

Fiatal korom óta rajongok az angol nyelvért. A meséket mindig angolul néztem és fura módon, lány létemre, a videójátékok is mind angol nyelven működtek. Nagy lelkesedéssel beiratkoztam olyan líceumba, ahol az angolt intenzíven tanultam, majd ezt egy angol és német fordítói egyetem követte. 

2019-ben volt lehetőségem Ausztráliába és Új-Zélandra is ellátogatni, ahol gyerekek táboroztatásával foglalkoztam. Ez a “kiruccanás” megerősítette bennem azt a tudatot, hogy az angol az egy létfontosságú dolog! 

Emellett önkénteskedem. Nagyon sok képzésen is részt vettem, mint oktató/kiképző. Itt döbbentem rá arra, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni. Szeretném őket a céljaik elérésében segíteni. Itt jelent meg a Hollywood Nyelvstúdió! Itt mindkettőt kamatoztatni tudom. A Hollywood Nyelvstúdió a legjobb hely, ahol az angolt és az emberekkel való foglalkozást szupererőmmé tudom nyilvánítani. Ahogy mondani szokás: “kellemest a hasznossal”.

Balla Stefánia

A Hollywood Nyelvstúdió Győr vezetőjétől

Középiskolás éveim után Amerikába sodort az élet, ahol egy teljes évet töltöttem el, ami nagyon megerősítette a nyelvtudásomat. Azonban az angol iránti szeretetem ennél jóval régebben kezdődött.

Már óvodában angol szakkörökre jártam, általános iskolában végig, majd nyelvi előkészítős osztályban végeztem a középiskolában.

Szeretem azokat a tárt kapukat, amelyeket az angol nyelv ismerete biztosít számomra, és szeretnék ebben másoknak is segíteni. Nem is tudom máshogy elképzelni az életemet, minthogy emberekkel foglalkozzak, és erre a Hollywood Nyelvstúdió a legjobb hely. Itt mindenki számára elérhetővé válnak az nyelvvel kapcsolatos álmai, legyen az akár egy nyelvvizsga, vagy az arra való vágy, hogy boldoguljon egy külföldi nyaraláson.

Az én életem lehetőségeit is nagyban kiszélesítette az angol nyelvtudásom és ezt nagyon jó érzés segíteni másoknál is megtörténni.

Soltis Berta

A Hollywood Nyelvstúdió Zalaegerszeg vezetőjétől

Már egész korán elkezdett érdekelni az angol nyelv, így a tanulása is könnyedén ment számomra. Motivációm is akadt, ugyanis sokat jártunk külföldre a családommal. Szörnyen büszke voltam, amikor rám maradt a tolmácsolás és én kommunikálhattam a helyiekkel. Ez extra löketet adott minden alkalommal, amikor elém került a nyelvkönyv.

Aztán nem túl régen volt szerencsém kijutni egy óceánjáró hajóra. Fél évet töltöttem egy hatalmas hajón, ahol legalább 90 nemzetiséggel találkozhattam!  Rengeteget tanultam, mind a különböző nemzetek együttéléséről, mind a nyelv fontosságáról. Az angol nyelvnek köszönhetően, olyan barátokra tettem szert, akik már családtaggá váltak számomra, valamint a nyelvnek köszönhetően tölthettem két hetet Los Angeles-ben, egy családnál.

Ahogy hazaérkeztem, szinte sorsszerűen futottam bele a nagykanizsai Hollywood Nyelvstúdióba és Déliába. Magával ragadott az a folyamat és az a tananyag, amit Kristóf Kata álmodott meg. Nagyszerű volt látni, ahogy Délia segíti és támogatja a tanulókat, akik könnyedén szárnyalnak a tananyagon.

Jó érzés látni, és hallani, amikor a tanulóink vidáman jönnek hozzánk, sokszor még a szabadidejüket is nálunk töltik. Hát nem fantasztikus, mire képes egy jó nyelvtanulási szisztéma?! Hogy mennyi mindent el lehet érni vele?!

Én megtaláltam a helyem, azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek, és közben én magam is fejlődök. Nem utolsó sorban pedig fantasztikus emberek vesznek körül, fantasztikus álmokkal!

Gredics Orsolya

A Hollywood Nyelvstúdió Pécs vezetőjétől

„Az ember általában két dolog miatt ér el eredményeket az életben: tudja, hogy miért akarja, és tudja, hogyan csinálja. Ez a nyelvtanulással sincs másként. Tudod, miért tanulsz angolul, de tudod-e, hogyan csináld?

Mert ezen a “hogyanon” áll vagy bukik számodra a dolog. Sajnos a közoktatásbeli tanáraink sem mindig jeleskedtek abban, hogy valóban megtanítsanak. Azt persze tanulóként gyakran hallja az ember, hogy “az a bajod fiam, hogy nem tudsz tanulni”, hogy “nincs nyelvérzéked”, meg hogy “diszlexiás vagy”, de hogy valójában, ténylegesen hogyan is csináld ezt a “tanulás”-nak nevezett dolgot, igazából soha senki nem mondja el az óvodától az egyetemig.

Az a döbbenetes, hogy ennek ellenére mégis létezik a világban egy pontos módszer, amely valóban, eredményekkel igazolhatóan megtanít tanulni. Hogy miért ülnek rajta mások, nem tudom. Mi nem ülünk rajta, hanem megosztjuk veled. Tanulóink között általános iskolásoktól egyetemi tanárokig nagyon sokaknak segítettünk már elérni a nyelvtanulással kapcsolatos céljukat, amely célok korábban valahogy akár éveken, évtizedeken át csupán álmok maradtak.

A hiba soha nem a tanuló “készülékében” van. Megnyugodhatsz, neked is menni fog! Várunk!”
Márkus Attila

A Hollywood Nyelvstúdió Nagykanizsa vezetőjétől

Amikor elkezdtem angolra járni a nagykanizsai Hollywood-ba Kristóf Katához, egyből láttam, hogy végre megtaláltam azt a nyelvtanulási módszert, amit addig hiába reméltem. Beleszerettem és egyszer csak „azon vettem észre magamat”, hogy saját nyelvstúdiót működtetek.

Imádok segíteni a rohanó élet által megtépázott embereknek, de nagyszerűen tudom használni a tanulási módszert a saját kislányommal történő együtt tanulásban is.

Célom biztonságos környezetet teremteni a nyelvet tanulni vágyó emberek számára. Az idegen nyelvtudást minden épelméjű ember számára elérhetővé tenni, a megtépázott önbecsülést, a súlyosan gátolt kommunikációs és tanulási képességeket rehabilitálni. Elültetni azt a gondolatot, hogy a tanulás igenis lehet jó dolog, szórakoztató és felüdülést eredményező tevékenység, mely elengedhetetlenül szükséges céljaink eléréséhez és álmaink valóra váltásához.

Benkő Délia

A Hollywood Nyelvstúdió Ferihegy vezetőjétől

Gyerekkorom óta nagyon szeretem az angol nyelvet, ezért nem is volt kérdés, hogy amikor egyetemre megyek, miről is fogok tanulni. Természetesen ragaszkodtam az angolhoz, és rengeteget tanultam az angol irodalomról, történelemről, nyelvészetről és még a fordításról is.

Mivel szerelmem az angol nyelv, ezért amikor alkalmam nyílt arra, hogy egy nyarat az USA-ban töltsek, gondolkodás nélkül belevágtam életem eddigi legnagyobb kalandjába. A kint töltött idő alatt gyakorolhattam a nyelvet, új helyeket látogathattam meg és rengeteg új barátot szereztem, így most már elmondhatom, hogy, többek között, vannak ausztrál, kolumbiai, új-zélandi, mexikói és maláj barátaim.

Úgy gondolom az angol nyelv ismerete teljesen megnyitja az ember előtt a világot, és nem fog annyi akadályba ütközni ezután, mint azt gondolta volna.

A Hollywood Nyelvstúdiónál megtaláltam azt a közösséget, és ha mondhatom ezt, azt a családot, amelynek ugyanúgy szívügye az angol, mint nekem és aki épp olyan lelkesedéssel és odaadással segít mások céljainak elérésben, mint én.

Nem csak a tanulókon, de magamon is észrevettem, hogy itt nem teher és kín a tanulás, hanem egy sikeres folyamat, amely fel is tölti az embert energiával.”

Tóth Viktória

A Hollywood Nyelvstúdió Deák Ferenc tér vezetőjétől

Én a zenei pályán indultam el, alap képesítésem zongoratanár. Nagyon szerettem zenét és hangszeres tudást átadni, és a sors jóvoltából elvetődtem az USA-ba, majd onnan hazatérve kikötöttem „egy magyarhoni Hollywoodban”, a Hollywood Nyelvstúdióban.

A spontán beszéd nem más, mint rögtönzés. Pontosan ugyanúgy működik, mint a zenében az improvizáció. Erre a kutatásom során jöttem rá, miközben anyagot gyűjtöttem a szakdolgozatomhoz. 12 éves zenepedagógusi pályafutásom során volt alkalmam a tanórákon improvizációval kísérletezni, és azt tapasztaltam, hogy tulajdonképpen a zene is egy nyelv, melyben a harmóniák, rövid dallamok nem egyebek, mint mondatszerkezeti elemek, melyeket alaposan begyakorolva képesek leszünk rögtönözni. Ekkor kezdtem el igazán érdeklődni a nyelvek iránt.

Mesterdiplomámat a Wisconsin Egyetemen szereztem, az ott eltöltött két év alatt tanárasszisztensként megismerkedtem olyan tanítási és tanulási módszerekkel, melyek nagyon hatékonyak, de nálunk még kevésbé ismertek. A Hollywood Nyelvstúdió innovatív pedagógiai módszerével tökéletesen képes vagyok azonosulni, ez egy remek lehetőség számomra.

Szabó Lajos Sebestyén

A Hollywood Nyelvstúdió Marosvásárhely vezetőjétől

A különböző nyelvek régóta meghatározó szerepet látnak el az életemben. A középiskolai román, német és angol alapszintű, megalapozó jellegű nyelvismereteim után a líceumi éveim alatt intenzív angol nyelvoktatásban részesültem. Tanulmányaim során az idegen nyelvek elsajátítása mellett vezetői szerepkörökben is lehetőségem nyílt kipróbálni magam, az egyetemen menedzseri képességeimet is fejleszthettem.

A nyelvstúdióban eltöltött éveim alatt kezdett el foglalkoztatni a stúdió megújításának gondolata, és hogy a jelenlegi működését hogyan lehetne még hatékonyabbá és gördülékenyebbé tenni. Ez a gondolat mozgatórugóként ösztönöz, hiszen szeretek hálózatban és rendszerben gondolkodni. Úgy gondolom, hogy a stúdió optimális működéséhez minden egyes mozgatórugónak helyes pozícióban kell állnia. 

Úgy gondolom, hogy a stúdió lelke a csapat és a legfőbb vágyam, hogy ezt a fiatal dinamikus, céltudatos és boldog csapatot vezessem. A stúdió olyan, mint egy élő organizmus, vannak szükségletei, megoldásra váró problémái és “érzései”. A csapatszellem megtartásához, valamint ahhoz, hogy bizalmat sugározhasson ki magából, a vezetőnek át kell látnia és éreznie a stúdió egész működését, és együtt kell lélegeznie vele.

Huszár Henrietta

A Hollywood Nyelvstúdió Székesfehérvár vezetőjétől

Viszonylag fiatalon kezdtem el nyelvet tanulni és azon szerencsések közé sorolhatom magam akiknek ez könnyedén ment.

Mindig is nagy affinitással voltam mind az angol, mind a német nyelv iránt.
2018-ban találtam a Hollywood Nyelvstúdióra, jó lehetőségnek tűnt, hogy hasznosíthatom a nyelvtudásom. De végül nem csak ez az oka, hogy ennyire magával ragadott ez a munka. Egyre inkább megtetszett az, hogy hozzájárulhatok mások sikereihez és átadhatom azt az élményt másoknak is, amit a nyelvtanulás magában hordoz.

Számomra egy tanuló célja az én célom is, és egészen addig megyünk amíg el nem érjük azt. Mindezt egy olyan módszer segítségével, ami a lehető legjobban igazodik az egyéni igényekhez. Sok értékes tapasztalatot szereztem mind a tanulókkal töltött idő során, mind a belső munkatársi képzéseken, ahol lehetőségem van magamat fejleszteni.

Ennek köszönhetően nagy személyiségi változáson mentem keresztül, úgy érzem jobban megértem az embereket és szeretek velük foglalkozni. Ez az, amit a tanulóknál is mindig el akarok érni, hogy a nyelvtudás mellett az önbizalmuk is növekedjen és nyitottabbak legyenek a világ felé.

Benke Brigitta

A Hollywood Nyelvstúdió Debrecen vezetőjétől

„Egész életemben két dolgot szerettem igazán: angolul beszélni és emberekkel foglalkozni. Amikor találkoztam a Hollywood Nyelvstúdióval, akkor jöttem rá, hogy két szenvedélyemnek a tökéletes egyvelege a nyelvstúdióban való munka.

Személyiségemből adódóan szeretem a pörgést, és az tölt fel igazán, ha emberek között lehetek és segíthetek nekik a céljuk elérésében. Ez a szándék a nyelvstúdióban kiegészül fantasztikus módszertannal és tananyaggal, ami mindenki számára lehetővé teszi, hogy megtanuljon angolul. Egyszerűen öröm ennek a csodálatos csapatnak a részese lenni és mindeközben valami hasznosat tenni másokért!

Úgy gondolom, hogy a tanulni vágyók számára itt minden lehetőség adott. Úgy hiszem, hogy ha valaki elkötelezett, akkor megszűnik a lehetetlen. Tapasztalatom, hogy a Hollywoodban az ember egy családnak a tagjává válik. Mert itt figyelnek ránk és figyelünk egymásra. Itt számítunk. Ebben a sokszor kusza világban olyan kevés biztos dolog van az életben, de akár munkatársként, akár tanulóként itt egy olyan biztos pontra, egy olyan sarokkőre találhat az ember, ami már-már felbecsülhetetlen.”

Keresztyén Eszter

A Hollywood Nyelvstúdió Keleti vezetőjétől

„Az angol nyelvet gyermekkoromban annyira megszerettem, hogy emelt szintű angol nyelvi tagozaton tanultam a gimnáziumban. Nagyon szerencsésnek tartom magam, mert jó nyelvtanáraim voltak.
Az egyetemi felvételi idején sokat gondolkodtam, hogy tanári pályára lépjek, és abban biztos voltam, hogy a lehető legtöbb embernek szeretnék segíteni.

Most itt dolgozom a Hollywood Nyelvstúdióban, és minden erőfeszítésemmel a nyelvet tanulni vágyóknak segítek álmaik megvalósításában, céljaik elérésében. Úgy érzem megtaláltam a küldetésem, és itt jó úton vagyok afelé, hogy be is teljesítsem azt.

Iszonyúan fontosnak tartom a különböző nyelvek és kultúrák megismerését.
Magyar anyanyelvűként tudom, hogy ha érvényesülni szeretnék a világban, mindenképpen beszélnem kell legalább egy idegen nyelvet. Nemcsak az angol fontos számomra, tanultam spanyolul is, jelenleg a cseh nyelvvel ismerkedem.
Minden nap egy élmény, amit a Hollywood tanulóival tölthetek, elképesztően jó érzés, hogy tudom, van egy módszer, amellyel bárki nekifoghat a nyelvtanulásnak és eléri célját. Ilyenkor mindig egy gondolat jár a fejemben, amit sokat hallottam az első néhány évben, mikor angolul kezdtem tanulni. „Lehetetlen nincs, csak tehetetlen.”

Dreska Regina Zoé

A Hollywood Nyelvstúdió Nyugati vezetőjétől

Az angollal olyan szerencsés voltam mindig is, mint mindenki, aki hozzánk jár tanulni, ugyanis én a Hollywood Nyelvstúdióban tanultam meg ezt a fantasztikus világnyelvet. 

Azáltal, hogy gimis koromban az angolt elsajátítottam óriási lehetőségekre tudtam szert tenni: Írországban jártam egyetemre, ott megismerkedhettem sokféle nemzetiségű emberrel. A barátaim körébe mostanra sorolhatok brazil, ír, afrikai, olasz, litván, kínai származású csodás embereket. 

Számomra az angol anyanyelvvé nőtte ki magát és mindenkinek kívánom azt az élményt, hogy egy idegen nyelvből egy szeretett és már nem idegen nyelvként ismerhesse meg az angolt. Nekem óriási örömet az ad a tanteremben, hogy láthatok mindenféle korú és hátterű lelkes tanulókat, ahogy fejlődnek és gyarapodnak hétről-hétre. 

Bizton állíthatom, hogy a Hollywood Nyelvstúdió nem csak az én és munkatársaim családja, de a tanulóké is. Ez egy épelméjű, támogató és szerető közeg, ahol menedéket nyújtunk a tanulóknak és biztonságos környezetet teremtünk a tanulásra. Itt csak öröm érhet bárkit. Ez nem csak egy munkahely, ez egy igazi családi közeg. 

Kívánok Neked Sikereket és Életreszóló kalandokat az angol nyelvvel kapcsolatban! 

Milassin Sári

A Hollywood Nyelvstúdió Szeged vezetőjétől

Pici kislány korom óta imádom a zenét és az angol nyelvű dalok mindig nagyon megfogtak. Kilenc éves koromban kezdtem el angolt tanulni és egyből beleszerettem. Akkoriban még nem volt Internet elérhetőségem, így hallás alapján írtam le a kedvenc dalaim szövegeit, majd le is fordítottam ezeket. Tizenhárom évesen már anyanyelvű amerikaiakkal kommunikáltam és egyértelmű lett, hogy angol szakon folytatom tanulmányaimat.

Már 17 évesen meglett a gondolat a fejemben, hogy angol nyelvterületen szeretnék élni, így 21 évesen egyedül kiköltöztem Londonba. Összesen 7 évet éltem Londonban, Mallorcán és Madridban, ahol napi szinten használtam az angolt és még időközben spanyolul is megtanultam.

A Hollywood Nyelvstúdiókat többen is ajánlották nekem és szeptemberben találkoztunk Kristóf Katával a 2020 elején nyíló szegedi nyelvstúdió kapcsán.

Az első pillanattól tudtam, hogy nekem itt a helyem. A barátságos légkör, a segítőkészség, a tananyag, a tanulási módszer mind olyan dolgok, amik miatt beleszerettem ebbe a nyelvstúdióba.
Szeretném átadni az angol iránti lelkesedésemet és érdeklődésemet minden tanulni vágyó embernek és el szeretném elültetni a köztudatban, hogy a tanulás egy jó dolog és elengedhetetlen a célok és álmok megvalósításához.

Szőke Eszter

A Hollywood Nyelvstúdió Online classroom vezetőjétől

„A Hollywood Nyelvstúdió olyan álmomat valósította meg, amelyet én sem tudtam pontosan megfogalmazni magamnak. Most pedig nem tudom elképzelni az életem nélküle.

Mindig is szerettem az angolt, egészen kicsi koromban is, 2-3 évesen is angol meséket néztem, habár egy kukkot sem értettem belőlük. Nagyon sok minden érdekelt, biológia-fizika-kémia szakon végeztem középiskolában és jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Pszichológia Intézetének vagyok hallgatója. De ezekkel párhuzamosan mindvégig fontos része volt az életemnek az angol. Ezért örültem, amikor felbukkant ez a lehetőség, amiről akkor még nem is sejtettem, hogy mekkora lehetőség.

A Hollywood módszer egy olyan szivárvány a nyelvtanulás égboltján, amely mindenki számára elérhető. Amit ez a rendszer lehetővé tesz, hogy a tanuló személyre szabottan kap magas színvonalú szolgáltatást, támogató közeget, folyamatos segítséget, útmutatást és egy stabil angol tudást. És én végtelenül hálás vagyok, hogy tagja lehetek ennek a csapatnak, amely egy biztos pont a tanulók és a munkatársak számára is, bármi is történjék.”

Balogh Renáta

Menü