Hogyan csökkentheted a bérleted árát?

Egyszerű lépés tőled, amivel egyszerre 3-an járnak jól.
Segíthetsz az ismerőseidnek, magadnak és a Hollywood-nak!

Ha egy új tanuló nem reklámra, hanem ajánlásra érkezik…

Észrevettünk egy érdekes jelenséget: a tanulóink ajánlására egyre több új tanuló érkezik. Ráadásul ezek a tanulók gyorsabban illeszkednek be a Hollywood Nyelvtanulási Szisztémába, ami ugye eléggé szembe megy a hagyományos módszerekkel.

Hogyan csökkentheted a bérleted árát?

Kigondoltuk azt, hogyan segíthetnénk neked csökkenteni a tanulásra fordított pénzt. Ha ajánlásodra valamely kedves ismerősöd vagy családtagod  beiratkozik bármely Hollywood Nyelvstúdióba, akkor ezért cserébe 20.000 Ft jutalékot fizetünk úgy, hogy a következő havi bérletből ezt levonjuk. Gyakorlatilag a reklámra fordított összeget neked adjuk.

Mit tegyél most?

Küldd el az ismerőseidnek ezt a levelet és a benne szereplő linket

Ez itt a levél a szürke háttérrel, amit kérlek, küldd ki az ismerőseidnek, akiket érdekelhet a nyelvtanulás.

Jelöld ki ezt a részt és másolás/copy (ctrl+c) és másold/paste be (ctrl+v) a levelező programodba (pl. gmail) és a levél alján írd oda a neved, aztán kiküldés…

Szia!

Lehet, hogy nem tudod, de én mostanában angolul tanulok és ettől sokat várok, hogy az életem jobbá válhasson. Megtaláltam a Hollywood Nyelvtanulási Módszert, amely eléggé más, mint a hagyományos módszerek (hagyományos = közoktatás, csoportos – kiscsoportos nyelviskola, magántanár).

Miért szeretek itt tanulni?

Van egy nagyon könnyen tanulható tananyag, amit tényleg értek, nagyon sok angol mondatot kell kimondanom és nincsen otthoni tanulás és házi feladat. Ráadásul rögtön az elején megmondják, hogy az én célomhoz mennyi óraszám szükséges és ha betartom a szabályokat, erre még garanciát is vállalnak.

10-ből 8-nak sikerül megszereznie itt a jó minőségű nyelvtudást

Sok előnnyel jár még itt tanulni, mint pl. a rugalmas időbeosztás vagy az, hogy háromszor gyorsabb így haladni, mint a hagyományos nyelvtanulással, vagy hogy a Covid megjelenése óta egyedülálló Online megoldásuk is van, de legjobb, ha a saját szemeddel győződsz meg erről egy Ingyenes próbaórán.

Mit tegyél most?

Javaslom, hogy bátran kattints ide és jelentkezz a kipróbálásra, ami nem jár semmilyen elkötelezettséggel, de bepillanthatsz a kulisszák mögé:
https://www.hollywoodnyelvstudio.hu/ajanlas/

Utóirat: mivel én ajánlottalak, egy ráadás ajándékot is kapsz, ha most iratkozol be.

Üdvözöllek,

Menü