Állásajánlat Erdélyben

A Hollywood Nyelvstúdiók bővülő hálózata munkatársakat keres 7 erdélyi településen:

Kolozsvár (Cluj-Napoca), Nagyvárad (Oradea), Marosvásárhely (Târgu Mureș),  Szatmárnémeti (Satu Mare),  Sepsiszentgyörgy (Sfântu Gheorghe), Csíkszereda  (Miercurea Ciuc),  Székelyudvarhely (Odorheiu Secuiesc)

A kiképzés Budapesten történik, ahol a szállást adunk, az útiköltséget megtérítjük, valamint a gyakorlat idejére munkát is biztosítunk.

Stúdióvezető munkakör

Kit keresünk?

Olyan heti 40 órás jelentkezőt keresünk, aki jól tud angolul, szeret segíteni másoknak, nyitott az új módszerekre, szeret tanulni és gyors kiképzésünkkel képes alkalmassá válni arra, hogy szívvel-lélekkel segítsen másoknak a tanulásban (főként 20 és 40 év közötti korosztály jelentkezését várjuk)

Mit csinál a stúdióvezető?

A stúdióvezető a tantermünkben segíti a Hollywood Nyelvstúdióban tanuló személyek önálló tanulását és a munkatársak eredményességét vezető oktatóként, valamint elvégzi a stúdió működéséhez szükséges adminisztrációs és szervezési feladatokat.

Miért nem elvárás a tanári végzettség?

Nem szükséges a tanári végzettség, mert ez a tanulási mód éppen a közoktatás árnyoldalai és hibái helyett kínál egy működőképesebb módszert. Ennek az alkalmazására tesz képessé a belső képzési programunk, amely a tanulók eltérő tempójára épül.

Hogyan tudod ezt megtanulni?

A betanulási program a Hollywood Nyelvtanulási Szisztémára (esetleg az angol nyelv még hiányzó legfelsőbb szintjére) képez ki téged, valamint megadja számodra a vezetői ismereteket. Ez a módszer nem tanári, hanem sokkal inkább mentori szerepet vár tőled.

Milyen legyen a nyelvtudásod?

Szükséges a felsőfokú nyelvtudásod, de nem szükséges a felsőfokú nyelvvizsga, mert tapasztalataink szerint létezhet felsőfokú nyelvvizsga, középszintű tudással és találkoztunk már középfokú nyelvvizsga tulajdonossal, aki felső szintű tudás birtokában volt.

Kereseti lehetőség: nettó 4.000 és 5.500 RON között.

Szolgáltatásvezető munkakör

Kit keresünk?

Olyan heti 30 vagy 40 órás jelentkezőt keresünk, aki jól tud angolul, szeret segíteni másoknak, nyitott az új módszerekre, szeret tanulni és gyors kiképzésünkkel képes alkalmassá válni arra, hogy szívvel-lélekkel segítsen másoknak a tanulásban (főként 20 és 40 év közötti korosztály jelentkezését várjuk).

Mit csinál a szolgáltatásvezető?

A szolgáltatásvezető a stúdióvezető helyettese, aki segíti a Hollywood Nyelvstúdióban a tanulók haladását és a stúdióvezető munkáját adminisztrációs téren is. Ő foglalkozik a social media tartalmakkal is.

Miért nem szükséges a tanári végzettség?

Nem szükséges a tanári végzettség, mert ez a tanulási mód éppen a közoktatás árnyoldalai és hibái helyett kínál egy működőképesebb módszert. Ennek az alkalmazására tesz képessé a belső képzési programunk, amely a tanulók eltérő tempójára épül.

Hogyan tudod ezt megtanulni?

A betanulási program a Hollywood Nyelvtanulási Szisztémára (esetleg az angol nyelv még hiányzó legfelsőbb szintjére) képez ki téged,valamint megadja számodra a vezetői ismereteket. Ez a módszer nem tanári, hanem sokkal inkább mentori szerepet vár tőled.

Milyen legyen a nyelvtudásod?

Szükséges a felsőfokú nyelvtudásod, de nem szükséges a felsőfokú nyelvvizsga, mert tapasztalataink szerint létezhet felsőfokú nyelvvizsga, középszintű tudással és találkoztunk már középfokú nyelvvizsga tulajdonossal, aki felső szintű tudás birtokában volt.

Kereseti lehetőség: nettó 3.500 és 4.500 RON között.

Nyelvtanfolyami tréner munkakör

Kit keresünk?

Erre a pozícióra részmunkaidőben gondolkodókat keresünk, akik szeretnek tanulni és szívvel-lélekkel szeretnének segíteni másoknak a tanulásban (főként diák, egyetemista, 18 és 30 év közötti korosztály).

Mit csinál a nyelvtanfolyami tréner?

A nyelvtanfolyami tréner segíti a stúdióvezető vagy a szolgáltatásvezető munkáját és a Hollywood Nyelvstúdióban tanuló tanulók önálló tanulását mentori szerepben.

Milyen legyen a nyelvtudásod?

Felső szintű angol nyelvtudás szükséges (legalább középfokú nyelvvizsgával) a gyors kiképzésedhez, amely a tanulási módszerre és az angol nyelv további szintjeire képez ki téged azért, hogy trénerként, esetleg próbaóráztatóként legyél képes jelen lenni a tanfolyamteremben. 

Hogyan tudod ezt megtanulni?

A kiképzés 2 részből áll, amely során olyan kompetenciákhoz juthatnak trénereink, amelyekkel jelentősen könnyebbé válik a saját egyetemi haladásuk, illetve a munkaerőpiaci versenyképességük is nagyban megnő.

Itt órabért fizetünk, amely nettó 18 és 32 RON között mozog.

Létezhet-e egyáltalán olyan módszer, ami nem a szenvedésről szól?

Igaz valóban, hogy az államilag megállapított óraszám 1/3-a alatt valódi eredményt lehet elérni? A válaszom az, hogy IGEN! A Hollywood Nyelvstúdió módszere, hogy:

 

A Hollywood Nyelvstúdió módszere, hogy:

 • biztosít a tanuló számára egy bőséges nyitva tartású, igényes helyszínt,
 • hozzátesz egy kipróbált és eredményes tananyagot,
 • ad hozzá egy különleges tanulási módszert,
 • biztosítja a speciálisan képzett tanárt,
 • és a felmért szint, sebesség, cél, idő és pénztárca alapján nyújt a tanulónak egy teljesen őrá szabott tanulási programot,
 • végül pedig, ha betartja az egyszerű játékszabályokat, még az eredményt is garantálja.

Kristóf Kata alapító

Jelentkezés az állásra

4 lépés a BEKÜLD gomb megnyomása után (magyar nyelven)
 1. Kérlek, hogy várd meg az ezután betöltődő köszönő oldalt, kattints a földrajzilag neked megfelelő linkre,
 2. és az újabb betöltődő oldalon folytasd a regisztrációdat a PERFORMIA munkatárs kiválasztó rendszerben. Itt rögtön kapsz egy rövid kérdéssort a legfontosabb információkról. Kitöltéshez szükséges idő: 10 perc.
 3. Ezután (átolvasásunk után) kapsz egy pár kérdést korábbi munkáidról. Kitöltéshez szükséges idő: 10 perc.
 4. Ezt követően (ha az előző szűrőn sikerrel továbbjutottál), kapsz egy tesztcsomagot (IQ, duplikáció, személyiség) Kitöltéshez szükséges idő: 65 perc (számítógéppel javasolt).

Mit ad nekem a Hollywood Nyelvstúdió?

Miért szeretek a Hollywoodban dolgozni?

Olyan valakit keresünk, aki:

 • szeret emberekkel foglalkozni, szeret másoknak segíteni,
 • pozitív szemléletű és életcélokkal rendelkezik,
 • céljai eléréséhez képes időt és energiát befektetni,
 • felső fokon tud angolul,
 • igényes a saját angol nyelvtudására,
 • rendszeresen olvas és bővíti tudását,
 • szívesen tölti az idejét önfejlesztéssel,
 • jól szervezi saját magát,
 • jól kezeli az ismétlődő, visszatérő feladatokat, de szereti a kihívásokat is.

MS Office, Internet, Google Drive, Facebook, Instagram szoftvereket, felületeket képes kezelni.
Belső képzési programon gyorsan végighalad.
Stúdióvezetőként vagy szolgáltatásvezetőként legalább középtávú munkakapcsolatot akar (min. 2-3 év), trénerként legalább 1 év munkakapcsolatot szeretne.

A POZÍCIÓK ELNYERÉSÉHEZ ELŐNY

 • Felsőfokú végzettség vagy középfokú végzettség nagyon jó angollal.
 • Anglisztika szak, tolmács-fordító szak. Germanisztika szak. Magyar tanári szak.
 • Külföldön eltöltött idő (angol vagy német nyelv gyakorlása külföldön).
 • Felsőfokú nyelvvizsga (nem előírás, de örülünk neki).
 • Második idegen nyelvként felsőfokú német, olasz, román nyelvtudás.
 • Nemdohányzás.
 • Előnyben részesített kor: 20-35.
 • Élsport, edzősködés, foglalkozás gyerekekkel, értékesítés, social media ismeretek.

Amit kínálunk

Legfőbb küldetésünk hogy a hagyományos oktatás ártalmait (magolás, elfelejtés, kapkodás, jegyekért tanulás) minimalizáljuk és a tanulóink tanulási képességeit rehabilitáljuk. Célunk a gyakorlatban alkalmazható tudás előállítása. Egy országos nyelvtanítással foglalkozó márka kiteljesedésében történő részvételt kínálunk, ahol a nyelvtanulás „apple”-je szeretnénk lenni. 2022-re a jelenlegi 15 offline nyelvstúdiónkat 45-re kívánjuk bővíteni és elérni az országos jelenlétet, ahol minden 5 tanulónkból legalább 4 eléri a célját, azaz hibátlanul, folyékonyan és magabiztosan beszél angolul (németül, románul) és minden nyelvi készségben egyformán kiválóan teljesít (írás, olvasás, hallásértés és beszéd).

CÉGINFORMÁCIÓ
Az első nyelvstúdiónk 2000-ben kezdett el működni egy vidéki kisvárosban. A cél az volt, hogy a hagyományos oktatással szemben ne minden ötödik ember érjen célba, hanem éppen fordítva: minden 5-ből 4 tanuló sikerrel tanuljon meg angolul. Mindezt úgy, hogy az eredmény egy valóban választékos nyelvtudás legyen. 2020-ra 15 Hollywood nyelvstúdió és 1 online Hollywood nyelvstúdió jött létre. Folyamatosan bővülünk és az a célunk, hogy 2022-re 45 nyelvstúdió működjön Magyarországon és 7 Erdélyben. Ezért keresünk folyamatosan új munkatársakat.

Cégnév: Marketing Zoom Kft.

Központi iroda: 1082 Budapest, Kisfaludy u. 28/B. Fsz. 1.
Székhely: 8756 Zalasárszeg, Kossuth u. 8.

Adószám: 22955685-2-20
Bankszámlaszám: 14100134-17014649-01000005; 14100464-17014649-02000008
Cégjegyzékszám: 20-09-070968

Kapcsolattartók:
Milassin Tamás ügyvezető, HR és marketingvezető Telefon: +36703418854 E-mail: tamas.milassin@hollywoodnyelvstudio.hu; marketing@hollywoodnyelvstudio.hu

Ügyfélszolgálat vezető: Farkas Annamária Telefon: +36705477200 Email: eedikee@gmail.com

Menü