+36703418854

SZERETNÉL VALÓBAN HASZNÁLHATÓ ANGOL TUDÁSHOZ JUTNI?

Jelenleg ezt 12 helyen kínáljuk ezt Neked!

A Hollywood Nyelvstúdió alapítójától, a szisztéma létrehozójától

http://www.hollywoodnyelvstudio.hu/corvin-negyed/

Kristóf Kata

A Hollywood Nyelviskola alapításakor olyan feltételeket akartam teremteni a tanulni vágyóknak, melyek segítségével a lehető leggyorsabban, a lehető legkellemesebben és a lehető legjobban tudják elsajátítani az általuk választott idegen nyelvet (angol, német, olasz, spanyol).

Alapvető célom a használható nyelvtudásmegszerzésének biztosítása volt. Ez valódi nyelvtudást jelent, mellyel tanulóink magasan kitűnhetnek a munkáért folytatott versenyben és külföldön is jól megállják a helyüket.
Tanulóink az ország egyik legnehezebb nyelvvizsgáján 80%-os eredménnyel – szinte minden esetben első próbálkozásra – mennek át.

Küldetésünk: Tanulóink elérik céljukat, tanulás közben kifejezetten jól érzik magukat, mentesek a hagyományos oktatás ártalmaitól és a tehetség virágzik.

Kristóf Kata alapító

A Hollywood Nyelvstúdió társalapítójától, márkaépítőjétől

20 évvel ezelőtt történt

Akkoriban egy reklámokat gyártó mikrovállalkozás tulajdonosaként éreztem, hogy tanulnom kell arról, hogyan lehetnék ügyesebb vezető, szervező. Néhány hétvégi képzés során tapasztaltam meg azt, hogy a reggeltől estig történő tanulástól nemhogy nem lettem fáradt, hanem éppen ellenkezőleg: frissnek éreztem magam! Ekkor jutottunk Katával arra – akinek ugyanez volt a tapasztalása – hogy ezzel a tanulási módszerrel mindenki sokkal jobban érezhetné magát. Mivel a Kata angol tanár volt, arra jutottunk, hogy angol nyelviskolát alapítunk. Ez lett a MÁS Nyelviskola,

Az elejétől mások voltunk és rájöttünk, hogy mi nem akarunk egy “sokadik” nyelviskola lenni és egyáltalán nem hittünk a csoportos angol tanításban. Azt is láttuk, hogy a magántanári szituációban is rengeteg a kötöttség és az otthoni tanulás és ettől is jobb megoldásra vágytunk. Így került kidolgozásra az a módszer, amit Hollywood Nyelvstúdió Szisztémának hívunk.

Milassin Tamás

A Hollywood Nyelvstúdió Corvin-negyed vezetőjétől

Nem hiszek a véletlenekben, a Hollywood Nyelvstúdióval pontosan akkor találkoztam amikor a leginkább szükségem volt egy olyan támogató közösségre, ahol igazán jól érzem magam és úgy érzem hasznos, amit csinálhatok.

Fiatal korom ellenére több területen is volt szerencsém kipróbálni magamat. 20 éven keresztül versenyszerűen úsztam és tagja voltam a Magyar Úszó Válogatottnak 2007-2018 között. Több világversenyen is volt szerencsém képviselni Magyarországot, és eredményeim alapján elnyertem egy sport ösztöndíjat az Egyesült Államokba, így a Missouri Állami Egyetemen diplomáztam Pszichológia, Kommunikáció szakon. Az egyetemi 4 év alatt vált az angol igazán életem részévé, és azóta is használom minden nap. Miután lediplomáztam, visszaköltöztem Magyarországra, ahol két évig úszóedzőként dolgoztam Hosszú Katinka egyesületében és angol nyelven irányítottam a fiatalok felkészülését.

Úgy gondolom mindenki meg tud tanulni angolul, ha a megfelelő tanulási módszert választja, és útját egy mentor kiséri végig. Meggyőződésem szerint a Hollywood Nyelvtanulási Szisztéma mind a két területen professzionális segítséget tud nyújtani a tanulóknak, és célom, hogy kicsiknek és nagyoknak egyaránt át tudjam adni azt a szenvedélyt az angol tanulás iránt melyet a Hollywood Márka hordoz magában.

Kiss Dóra

A Hollywood Nyelvstúdió Móricz körtér vezetőjétől

Azért kezdtem el angolul tanulni, mert arra készültem, hogy külföldi focicsapatokba jelentkezem, és nemzetközi szinten profi focista leszek. Aztán beleszerettem az angolba, a nyelvstúdióba.

Gyorsan szárnyaltam az anyagon, és az első 100 óra után már új célom volt az angollal. Én is akarok egy ilyen nyelvstúdiót! Annyira belelkesedtem és intenzíven tanultam, hogy már a heti 32 óra nyitva tartás nem volt elég! Végül kaptam egy kulcsot, és 10 év után előállt az a helyzet, hogy lett valaki, aki még az alapítónál is több időt töltött a suliban. 1,5 év intenzív nyelvtanulás, egy év módszertani képzés és gyakornokság, és saját nyelvstúdióm megnyithatott Budapesten a Móricz Zsigmond körtéren. Itt Győrben nyílik a 4. Hollywood Nyelvstúdióm (Móricz körtér, Székesfehérvár, Keleti, Győr).

A legjobb dolognak tartom az életben, ha egy embernek segíthetek elérni a célját, vagy az első lépést megtesszük afelé. Nagyon szuper, amikor a „régi” tanulóim visszajelzést adnak, hogy mennyire hasznos volt nekik a tanulás a Hollywood-ban. Szabadidőmben imádok focizni és sportolni, emellett könyvet olvasni, és társas játékozni, időt tölteni a nekem fontos emberekkel, utazni és kirándulni.

Bodó Dániel

A Hollywood Nyelvstúdió Széll Kálmán tér vezetőjétől

“Rengeteg képzést elvégeztem már, mire rádöbbentem, hogy a legfőbb célom az, hogy tanítsak, és átadjam azt a tudást, aminek a birtokában kerültem. Egy, az Egyesült Államokban töltött év után elhatároztam, hogy én az angollal szeretnék jelentősebb mértékben foglalkozni.

Személyes célom az, hogy akit tanítok, az úgy menjen ki az ajtón, hogy aznap is tanult tőlem valami újat. Mivel egész életemben nyelvtanuló voltam (most is) és tanítottam már frontális módszerrel, tudom milyen érzés a katedra mindkét oldalán ülni: tanárként és tanulóként is feszélyezett (engem).

A Hollywood módszer pont az, ami ezt a feszültséget feloldja: azért vagyok itt, hogy a tanulót segítsem, azaz asszisztáljam a nyelvtanulásban, ő pedig azért van itt, mert szeretné és hisz benne, hogy segíteni tudunk neki. Ez az a bizalmi viszony, amit szem előtt tartok a tanulásban, amikor tanulásról van szó: interaktívan, magolás nélküli, gyakorlati feladatokkal elérni egy sikeres, alapos és nem utolsó sorban maradandó tudást.

Eddigi tapasztalataim alapján bátran állíthatom, hogy a nyelvtanulásnak egy egészen rendhagyó módja a Hollywood módszer, amivel belátható időn belül sikereket lehet elérni.

Így nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy ezzel a reformpedagógiai metódussal kapcsolatba kerülhettem és dolgozhatok vele a mindennapokban.”

Nemes Zsolt

A Hollywood Nyelvstúdió Nagykanizsa vezetőjétől

Amikor elkezdtem angolra járni a nagykanizsai Hollywood-ba Kristóf Katához, egyből láttam, hogy végre megtaláltam azt a nyelvtanulási módszert, amit addig hiába reméltem. Beleszerettem és egyszer csak „azon vettem észre magamat”, hogy saját nyelvstúdiót működtetek.

Imádok segíteni a rohanó élet által megtépázott embereknek, de nagyszerűen tudom használni a tanulási módszert a saját kislányommal történő együtt tanulásban is.

Célom biztonságos környezetet teremteni a nyelvet tanulni vágyó emberek számára. Az idegen nyelvtudást minden épelméjű ember számára elérhetővé tenni, a megtépázott önbecsülést, a súlyosan gátolt kommunikációs és tanulási képességeket rehabilitálni. Elültetni azt a gondolatot, hogy a tanulás igenis lehet jó dolog, szórakoztató és felüdülést eredményező tevékenység, mely elengedhetetlenül szükséges céljaink eléréséhez és álmaink valóra váltásához.

Benkő Délia

A Hollywood Nyelvstúdió Ferihegy vezetőjétől

Az angol nyelv évek óta fontos szerepet játszik az életemben, sokat utazok így rengeteg külföldi barátommal tartok napi szinten kapcsolatot.

Lehetőségem volt egy nyarat Amerikában tölteni, ahol rájöttem mennyire közel áll hozzám az angol nyelv és mennyire szeretek külföldi emberekkel kommunikálni. Az egyetemi éveim során két félévet is töltöttem külföldön Erasmus+ pályázattal, egyet Angliában és egyet Lengyelországban. Hatalmas élmény volt külföldi egyetemeken angolul tanulni, más kultúrákat megismerni és új barátokat szerezni.

Kisgyermek korom óta tudom, hogy egyszer tanár szeretnék lenni. Utolsó egyetemi évem alatt találtam rá a Hollywood Nyelvstúdióra és egyből tudtam, hogy ez a hely nekem való. Amit a legjobban szeretek, hogy minden tanulóval személyes kapcsolatot ápolhatok és senki nem csak egy a sok közül.

Deák Mónika

A Hollywood Nyelvstúdió Deák Ferenc tér vezetőjétől

Az angol nyelv már évek óta szerves része a mindennapjaimnak és őszintén szólva, angol nélkül fele annyira sem lenne érdekes az életem, mint vele. Ennek hála jutottam ki Kínába, ahol fél évet tanítottam; Londonba, ahol egy kaszinóban dolgoztam; majd Csehországba, mert az angol cég kiküldött, hogy a toborzást és fejvadászatot az ottani tréning központjában tanuljam meg; vagy immár itthon ennek köszönhetően vettek fel egy nemzetközi céghez a marketing osztályra.

A tanítás 2017 nyarán jött vissza az életembe, amikor megismerkedtem Katával és a tanítási módszerével. Mondanom sem kell, hogy rögtön beleszerettem, mert ez egy nagyon gyakorlatias módszer: mindenki a saját tempójában haladhat, beszéd-centrikus gyakorlatok sorozata áll a rendelkezésre, hogy tanulóink magabiztosan tudjanak megszólalni és a tananyag is személyre szabott.

Számomra tanítani annyit jelent, mint értéket teremteni és adni. A visszajelzés folyamatos és nincs is annál jobb, mint amikor a tanulóim mosollyal az arcukon, jókedvűen hagyják el a sulit, mert minden egyes órán sikereket érnek el.

Kocsis Anita

A Hollywood Nyelvstúdió Marosvásárhely vezetőjétől

Az angol nyelv tanulása, később ennek tanítása meghatározó szerepet játszott az életemben. A nyelv iránt kialakított ambícióm bátorította az angol intenzív líceumi éveimet, hogy angol fordítói egyetem kövesse.

Az egyetemi évek alatt többször kértek meg csoportosan személyek, hogy újramagyarázzam az évi tananyagot, amit én oly könnyedén megértettem. Kialakítottam egy saját magyarázási módszert, hiszen minden segítséget kérő személynek más megvilágításban kellett elmagyaráznom a problematikus angol szabályt.

Nem csupán nyílt vagyok az újra, hanem folyamatosan autodidakta módon szert teszek új készségre, amit folyamatosan teljes erővel fejlesztek: ezek közé tartozik a grafikus program kezelése is. Jelenleg Brian Tracy és Dale Carnagie-féle önfejlesztő köteteket olvasok.

A legfőbb vágyam mindig a magyarázás, tanítás és céltudatos kérdésekre való felelés volt. Emiatt éreztem magaménak azt, amit a Hollywood Nyelvstúdiók ajánlanak: egyéni angol tanulás megvalósítása egy bizonyítottan jól működő rendszerben. Ez pontosan az, amit igazán magaménak érzek!

Popa Gitta

A Hollywood Nyelvstúdió Székesfehérvár vezetőjétől

A Hollywood Nyelvstúdióról nekem már az első pillanattól az otthon és a biztonság szavak jutnak az eszembe. Itt egy olyan világ nyílik meg mindenki számára, ami barátságos, pozitív segít a fejlődésben és valóban szárnyakat ad a nyelvtanuláshoz.
Életünk során mindannyian törekszünk arra, hogy kihozzuk magunkból a legtöbbet, legjobbat. Régóta érzem már, hogy az életben az egyik legjobb élmény és legnagyobb dolog, ha tudok segíteni valakinek ebben a folyamatban. Számomra a nyelvoktatás a Hollywood Nyelviskolában nem csak az angolt vagy a németet (…) jelenti hanem azt is, hogy a tanulók körül egy olyan támogató, pozitív légkört hozunk létre, amelyben önmaguk legjobb verzióját ki tudják bontakoztatni. Együtt haladunk a siker felé és el is érjük azt!
Már a gimnáziumban is tudtam, hogy segítő szakmában szeretnék dolgozni, így az egyetem után ezzel is kezdtem foglalkozni. Két éve pedig már tanítom is a segítés tudományát egy székesfehérvári gimnáziumban.
Szabadidőmben szívesen olvasok, töltök időt azokkal, akiket szeretek, játszom a kiskutyámmal és festményeket festek.

Makói-Tóth Annamária

A Hollywood Nyelvstúdió Debrecen vezetőjétől

Az ember általában két dolog miatt ér el eredményeket az életben: tudja, hogy miért akarja, és tudja, hogyan csinálja. Ez a nyelvtanulással sincs másként. Tudod, miért tanulsz angolul, de tudod-e, hogyan csináld?
Mert ezen a “hogyanon” áll vagy bukik számodra a dolog. Sajnos a közoktatásbeli tanáraink sem mindig jeleskedtek abban, hogy valóban megtanítsanak. Azt persze tanulóként gyakran hallja az ember, hogy “az a bajod fiam, hogy nem tudsz tanulni”, hogy “nincs nyelvérzéked”, meg hogy “diszlexiás vagy”, de hogy valójában, ténylegesen hogyan is csináld ezt a “tanulás”-nak nevezett dolgot, igazából soha senki nem mondja el az óvodától az egyetemig.
Az a döbbenetes, hogy ennek ellenére mégis létezik a világban egy pontos módszer, amely valóban, eredményekkel igazolhatóan megtanít tanulni. Hogy miért ülnek rajta mások, nem tudom. Mi nem ülünk rajta, hanem megosztjuk veled. Tanulóink között általános iskolásoktól egyetemi tanárokig nagyon sokaknak segítettünk már elérni a nyelvtanulással kapcsolatos céljukat, amely célok korábban valahogy akár éveken, évtizedeken át csupán álmok maradtak.
A hiba soha nem a tanuló “készülékében” van. Megnyugodhatsz, neked is menni fog! Várunk!

Márkus Attila

A Hollywood Nyelvstúdió Keleti vezetőjétől

„Kislány koromban nagy álmom volt, hogy világszerte elismert divattervező legyek, hogy emberek milliói ismerjék a nevem, a kollekcióim. Már akkor is tudtam, hogy ehhez elengedhetetlen az angol nyelvtudás. Nagy szerencsém volt, hiszen mind a tanáraim segítsége, mind az angol iránti töretlen szeretetem miatt elég hamar szert tettem erre. Részben a magabiztos angoltudásom miatt tettem meg életem egyik legnagyobb lépését, és költöztem ki Angliába egy évre, mindenféle segítség nélkül. Hiszen tudtam, hogyha beszélem a világnyelvet, bárhol képes vagyok érvényesülni.
Viszont tisztában vagyok azzal, hogy míg nekem az angol nyelv a kedvenc időtöltésem, másnak ugyanez egy akadály a céljai elérésében. Nagyon sok emberen látom, hogy – bár tudják, mit akarnak mondani – nem mernek beszélni, mert nem magabiztosak. A tanítással nekem az a célom, hogy elérjem, hogy a diákjaim higgyenek magukban. Hogy megértsék, nincs olyan, hogy „ez nem megy, nekem nincs nyelvérzékem”, csak olyan, hogy „megpróbálom még egyszer, biztos jobban fog menni”. Hogy amikor belépnek a nyelviskolánkba, a szorongás és a kételyek helyett a jókedv, a magabiztosság és a tanulni akarás járja át őket. Hogy órák után úgy távozzanak, hogy egy lépéssel ismét közelebb vannak céljuk eléréséhez.”

Németh Lilla

A Hollywood Nyelvstúdió Nyugati vezetőjétől

Én a Hollywood Nyelvstúdióban tanultam meg angolul. Ez a módszer valóban fájdalom és szenvedés nélküli tanulást kínál, ahol valóban gyorsan előáll a nyelvtudás, ha az ember beleteszi a szükséges időt.

Külön motivációm is volt, mivel válogatott kardvívóként sokat jártam külföldi versenyeken. Ezen alkalmakkor bizony hamar én lettem a tolmács, ahogyan haladtam előre az angol nyelv elsajátításában.

Annyira megkedveltem a nyelvtanulást és olyan sok nyereségem származott a nyelvtudásból, hogy beszálltam a családi vállalkozásba és én vezetem 2018 szeptember 14-től a Hollywood Nyelvstúdió Nyugatit.

Félreértés ne essék: ha valaki azt hinné, hogy léteznek csoda módszerek, amelyekkel megspórolhatjuk a tanulást, az hamar rá fog jönni arra, hogy ez csak illúzió. Mint ahogyan az is illúzió, hogy a csoportos nyelvóra vagy a magántanári óra után sok házi feladattal, egyedül otthon tanulva célhoz jutunk. EZ csak keveseknek sikerül.

A kardvívásban elért Európa bajnoki arany és bronz érmeim ugyanarra tanítottak, mint a nyelvtanulás: befektetett idő és energia nélkül elképzelhetetlen az eredmény. Viszont a sportban és a nyelvtanulásban az is igazolódott, hogy a rendszeresség és kitartás sokkal fontosabb a tehetségnél.

Milassin Mór

A Hollywood Nyelvstúdió Győr vezetőjétől

Azért kezdtem el angolul tanulni, mert arra készültem, hogy külföldi focicsapatokba jelentkezem, és nemzetközi szinten profi focista leszek. Aztán beleszerettem az angolba, a nyelvstúdióba.

Gyorsan szárnyaltam az anyagon, és az első 100 óra után már új célom volt az angollal. Én is akarok egy ilyen nyelvstúdiót! Annyira belelkesedtem és intenzíven tanultam, hogy már a heti 32 óra nyitva tartás nem volt elég! Végül kaptam egy kulcsot, és 10 év után előállt az a helyzet, hogy lett valaki, aki még az alapítónál is több időt töltött a suliban. 1,5 év intenzív nyelvtanulás, egy év módszertani képzés és gyakornokság, és saját nyelvstúdióm megnyithatott Budapesten a Móricz Zsigmond körtéren. Itt Győrben nyílik a 4. Hollywood Nyelvstúdióm (Móricz körtér, Székesfehérvár, Keleti, Győr).

A legjobb dolognak tartom az életben, ha egy embernek segíthetek elérni a célját, vagy az első lépést megtesszük afelé. Nagyon szuper, amikor a „régi” tanulóim visszajelzést adnak, hogy mennyire hasznos volt nekik a tanulás a Hollywood-ban. Szabadidőmben imádok focizni és sportolni, emellett könyvet olvasni, és társas játékozni, időt tölteni a nekem fontos emberekkel, utazni és kirándulni.

Bodó Dániel

A Hollywood Nyelvstúdió Zalaegerszeg vezetőjétől

Már egész korán elkezdett érdekelni az angol nyelv, így a tanulása is könnyedén ment számomra. Motivációm is akadt, ugyanis sokat jártunk külföldre a családommal. Szörnyen büszke voltam, amikor rám maradt a tolmácsolás és én kommunikálhattam a helyiekkel. Ez extra löketet adott minden alkalommal, amikor elém került a nyelvkönyv.

Aztán nem túl régen volt szerencsém kijutni egy óceánjáró hajóra. Fél évet töltöttem egy hatalmas hajón, ahol legalább 90 nemzetiséggel találkozhattam! Az angol nyelv kötött össze mindannyiunkat. Nem állítom, hogy mindenki tökéletesen beszélte az angolt, de bennük volt az igyekezet és nem féltek használni a tudásukat. Én magam is rengeteget tanultam, mind a különböző nemzetek együttéléséről, mind a nyelv fontosságáról. Az angol nyelvnek köszönhetően, olyan barátokra tettem szert, akik már családtaggá váltak számomra, valamint a nyelvnek köszönhetően tölthettem két hetet Los Angeles-ben, egy családnál.

Ahogy hazaérkeztem, szinte sorsszerűen futottam bele a nagykanizsai Hollywood Nyelvstúdióba és Déliába. Magával ragadott az a folyamat és az a tananyag, amit Kristóf Kata álmodott meg. Nagyszerű volt látni, ahogy Délia segíti és támogatja a tanulókat, akik könnyedén szárnyalnak a tananyagon. Őszintén szólva, sohasem gondoltam volna, hogy egyszer egy Nyelvstúdiót fogok vezetni, de azt kell hogy mondjam, egész gyorsan megfogalmazódott bennem, hogy én is segíteni szeretnék, ezzel szeretnék foglalkozni.

Jó érzés látni, és hallani, amikor a tanulóink vidáman jönnek hozzánk, sokszor még a szabadidejüket is nálunk töltik. Hát nem fantasztikus, mire képes egy jó nyelvtanulási szisztéma?! Hogy mennyi mindent el lehet érni vele?!

Én megtaláltam a helyem, azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek, és közben én magam is fejlődök. Nem utolsó sorban pedig fantasztikus emberek vesznek körül, fantasztikus álmokkal!

Gredics Orsolya

A Hollywood Nyelvstúdió Pécs vezetőjétől

“Már 6 éves korom óta az angol nyelv az életem része, de ebből az első 8 év maga volt a kínzás. Egymást követték a kudarcok és azt éreztem, hogy soha nem fogok tudni megtanulni angolul.

14 évesen kezdtem el tanulni a Hollywood Nyelvstúdióban, és a mai napig azt a tudást használom, amit itt tudtam elsajátítani. Egy olyan magabiztos nyelvtudást kaptam, amire már bátran építhettem az egész életemet, így következett, hogy anglisztika szakon végeztem a Pécsi Tudományegyetemen.

Eleinte nem tudtam, hogy végül is mit kezdhetnék az életemmel, de mindig is szerettem segíteni az embereknek, hogy elérjék a céljukat, és imádtam a nyelveket (főleg az angolt és a franciát). A Hollywood Nyelvstúdió pedig megmutatta, hogy ezt a két dolgot, hogyan tudom egyidejűleg megtenni: egyszerre segítem az embereket elérni a céljukat és hogy képesek legyenek a tanulási akadályokat leküzdve hatékonyan megtanulni egy nyelvet.

Hogy mindezt Pécs városában tehetem meg, csak még fantasztikusabbá tette számomra ezt a lehetőséget. Abban a pillanatban, hogy a tanulókkal megkezdem a közös munkát egy fantasztikus érzés fog el, hogy végre ott vagyok, ahol lennem kell, és azt csinálom, amit mindig is csinálni szerettem volna.”

Szekeres Krisztina