+36703418854

SZERETNÉL VALÓBAN HASZNÁLHATÓ ANGOL TUDÁSHOZ JUTNI?

Jelenleg ezt 12 helyen kínáljuk ezt Neked!

A Hollywood Nyelvstúdió Corvin-negyed vezetőjétől

A Hollywood Nyelviskola alapításakor olyan feltételeket akartam teremteni a tanulni vágyóknak, melyek segítségével a lehető leggyorsabban, a lehető legkellemesebben és a lehető legjobban tudják elsajátítani az általuk választott idegen nyelvet (angol, német, olasz, spanyol).

Alapvető célom a használható nyelvtudásmegszerzésének biztosítása volt. Ez valódi nyelvtudást jelent, mellyel tanulóink magasan kitűnhetnek a munkáért folytatott versenyben és külföldön is jól megállják a helyüket.
Tanulóink az ország egyik legnehezebb nyelvvizsgáján 80%-os eredménnyel – szinte minden esetben első próbálkozásra – mennek át.

Küldetésünk: Tanulóink elérik céljukat, tanulás közben kifejezetten jól érzik magukat, mentesek a hagyományos oktatás ártalmaitól és a tehetség virágzik.

Kristóf Kata alapító

A Hollywood Nyelvstúdió Móricz körtér vezetőjétől

„Az angol nyelv megváltoztatta az életem. 16 éven kaptam egy lehetőséget és Californiában töltöttem egy évet, középiskolába jártam. Hazaköltöztem, letettem a felsőfokú nyelvvizsgát és gyakorlatilag el is kezdtem a magán tanári pályafutásom. 5 évig vállaltam tanulókat, közben elvégeztem az egyetemet, aztán au pairként még egy évet töltöttem az államokban, Colorádóban. És rájöttem, milyen szenvedélyesen szeretem az angolt és azt tanítani.

Úgy döntöttem, hogy minél több korosztályt szeretnék bevonni az angol nyelv rejtelmeibe, tanítottam sok helyen, aztán rátaláltam a Hollywood Nyelvstúdióra. És megállapodtam. A legjobban talán azt szeretem a rendszerünkben, hogy személyes kapcsolatom van a tanulókkal. Közösen elindulunk a siker és a változás felé vezető úton segítem, vezetem őket és a jutalma a kitartásnak itt egy jobb munka, önbizalom, magabiztosság. Nem csak angolt tanítok, hanem embereknek tartok tükröt és rávilágíthatok arra, hogy mennyire becsülendő az, hogy elszánta magát és célt tűzött ki maga elé. Az már csak grátisz, hogy soha ilyen magabiztosan nem tudtam senkinek azt állítani, hogy »meg tudlak tanítani« angolul”.

Mikus Eszter

A Hollywood Nyelvstúdió Széll Kálmán tér vezetőjétől

Én az eredményre „hajtok”. Elég régóta tanítok angol nyelvet, de amióta a Hollywood módszert megismertem, azóta lett teljes bizonyosságom arról, hogy bárkit meg tudok tanítani angolul. Ehhez csak arra a két dologra van szükség, hogy a tanuló rendszeresen eljöjjön és azt csinálja, amit kérek tőle.

A módszer a való életre készíti fel a nyelvtanulót: 20% elmélet, 80% gyakorlat. Tanulóim szeretik a rugalmas időbeosztást, a heti 40 óra nyitva tartást, valamint az anyanyelvi tanárral való beszélgetést is.

Vidámság és fegyelmezettség. Rendszeresség, gyakorlás és hatékonyság. Ezek a főbb nyelvtanítási vezérlő elveim. No meg azt is rebesgetik rólam, hogy a kiejtés a vesszőparipám.

Minden egyes nap azzal a tudattal megyek be a nyelvstúdiómba, hogy eredményeket hozzak létre a tanulóimmal, akik azt mondják rólam, hogy szigorú vagyok, de egyben következetes, és mindezek mellett jókat lehet együtt nevetni velem.
Márkus Attila

A Hollywood Nyelvstúdió Nagykanizsa vezetőjétől

Amikor elkezdtem angolra járni a nagykanizsai Hollywood-ba Kristóf Katához, egyből láttam, hogy végre megtaláltam azt a nyelvtanulási módszert, amit addig hiába reméltem. Beleszerettem és egyszer csak „azon vettem észre magamat”, hogy saját nyelvstúdiót működtetek.

Imádok segíteni a rohanó élet által megtépázott embereknek, de nagyszerűen tudom használni a tanulási módszert a saját kislányommal történő együtt tanulásban is.

Célom biztonságos környezetet teremteni a nyelvet tanulni vágyó emberek számára. Az idegen nyelvtudást minden épelméjű ember számára elérhetővé tenni, a megtépázott önbecsülést, a súlyosan gátolt kommunikációs és tanulási képességeket rehabilitálni. Elültetni azt a gondolatot, hogy a tanulás igenis lehet jó dolog, szórakoztató és felüdülést eredményező tevékenység, mely elengedhetetlenül szükséges céljaink eléréséhez és álmaink valóra váltásához.

Benkő Délia

A Hollywood Nyelvstúdió Ferihegy vezetőjétől

Középiskolában ráleltem a Hollywoodra és az említett odaadásom végül virágba borult. Már nem az volt a kérdés, hogy kezdek valamit az angollal az életemben, hanem az, hogy hogyan, milyen irányban fogok kezdeni vele valamit. 2 évig voltam tanulója a nyelvstúdiónak, aztán jött az egyetem, anglisztika szakon. A sors azonban nem hagyta, hogy a Hollywoodos kalandomnak csak így vége legyen, ezért másfél év után a tanulás mellett beálltam gyakornoknak a nyelvsuliba. Imádtam, de még mennyire, hogy imádtam!

Azóta eltelt 4 év, megtanultam a nyelviskolában működés csínyát bínját, miközben haladtam a felsőoktatásommal is, ma pedig két nyelvstúdiónkban is tartom a frontot és segítek másoknak építeni a jövőt.

Nem az érzék és a leélt évek száma a lényeg, hanem a módszer, amely minden szinthez, minden tempóhoz illeszkedik, és teljes szívből mondom, hogy ezt az a hely tudja megadni az embereknek, ahol már évek óta én magam nagy boldogságban és teljes hatékonyság iránti bizonyosságban dolgozom: a Hollywood.

Vétek Bence

A Hollywood Nyelvstúdió Deák Ferenc tér vezetőjétől

Az angol nyelv már évek óta szerves része a mindennapjaimnak és őszintén szólva, angol nélkül fele annyira sem lenne érdekes az életem, mint vele. Ennek hála jutottam ki Kínába, ahol fél évet tanítottam; Londonba, ahol egy kaszinóban dolgoztam; majd Csehországba, mert az angol cég kiküldött, hogy a toborzást és fejvadászatot az ottani tréning központjában tanuljam meg; vagy immár itthon ennek köszönhetően vettek fel egy nemzetközi céghez a marketing osztályra.

A tanítás 2017 nyarán jött vissza az életembe, amikor megismerkedtem Katával és a tanítási módszerével. Mondanom sem kell, hogy rögtön beleszerettem, mert ez egy nagyon gyakorlatias módszer: mindenki a saját tempójában haladhat, beszéd-centrikus gyakorlatok sorozata áll a rendelkezésre, hogy tanulóink magabiztosan tudjanak megszólalni és a tananyag is személyre szabott.

Számomra tanítani annyit jelent, mint értéket teremteni és adni. A visszajelzés folyamatos és nincs is annál jobb, mint amikor a tanulóim mosollyal az arcukon, jókedvűen hagyják el a sulit, mert minden egyes órán sikereket érnek el.

Kocsis Anita

A Hollywood Nyelvstúdió Marosvásárhely vezetőjétől

Az angol nyelv tanulása, később ennek tanítása meghatározó szerepet játszott az életemben. A nyelv iránt kialakított ambícióm bátorította az angol intenzív líceumi éveimet, hogy angol fordítói egyetem kövesse.

Az egyetemi évek alatt többször kértek meg csoportosan személyek, hogy újramagyarázzam az évi tananyagot, amit én oly könnyedén megértettem. Kialakítottam egy saját magyarázási módszert, hiszen minden segítséget kérő személynek más megvilágításban kellett elmagyaráznom a problematikus angol szabályt.

Nem csupán nyílt vagyok az újra, hanem folyamatosan autodidakta módon szert teszek új készségre, amit folyamatosan teljes erővel fejlesztek: ezek közé tartozik a grafikus program kezelése is. Jelenleg Brian Tracy és Dale Carnagie-féle önfejlesztő köteteket olvasok.

A legfőbb vágyam mindig a magyarázás, tanítás és céltudatos kérdésekre való felelés volt. Emiatt éreztem magaménak azt, amit a Hollywood Nyelvstúdiók ajánlanak: egyéni angol tanulás megvalósítása egy bizonyítottan jól működő rendszerben. Ez pontosan az, amit igazán magaménak érzek!

Popa Gitta

A Hollywood Nyelvstúdió Székesfehérvár vezetőjétől

A Hollywood Nyelvstúdióról nekem már az első pillanattól az otthon és a biztonság szavak jutnak az eszembe. Itt egy olyan világ nyílik meg mindenki számára, ami barátságos, pozitív segít a fejlődésben és valóban szárnyakat ad a nyelvtanuláshoz.
Életünk során mindannyian törekszünk arra, hogy kihozzuk magunkból a legtöbbet, legjobbat. Régóta érzem már, hogy az életben az egyik legjobb élmény és legnagyobb dolog, ha tudok segíteni valakinek ebben a folyamatban. Számomra a nyelvoktatás a Hollywood Nyelviskolában nem csak az angolt vagy a németet (…) jelenti hanem azt is, hogy a tanulók körül egy olyan támogató, pozitív légkört hozunk létre, amelyben önmaguk legjobb verzióját ki tudják bontakoztatni. Együtt haladunk a siker felé és el is érjük azt!
Már a gimnáziumban is tudtam, hogy segítő szakmában szeretnék dolgozni, így az egyetem után ezzel is kezdtem foglalkozni. Két éve pedig már tanítom is a segítés tudományát egy székesfehérvári gimnáziumban.
Szabadidőmben szívesen olvasok, töltök időt azokkal, akiket szeretek, játszom a kiskutyámmal és festményeket festek.

Makói-Tóth Annamária

A Hollywood Nyelvstúdió Debrecen vezetőjétől

Jó érzés látni, amikor a tanulók mosolyogva hagyják el a stúdiót egy pár óra tanulás után.
Az angol iránti szeretetem kisgyermek koromig nyúlik vissza, amikor is angol nyelven néztem rajzfilmeket. Akkor még fogalmam sem volt, hogy ez mennyiben fogja meghatározni az életem alakulását.
Rendkívül fontos számomra, hogy segítsek másokon. Ez volt az az ok, ami miatt egy fegyveres szervnél kezdtem el pályafutásomat.
Nem hiszek a véletlenekben, így az sem lehet véletlen, hogy éppen akkor találkoztam Katával és az ő egyedülálló tanítási módszerével, amikor a tanári pályát fontolgattam, és angol-valamint testnevelő tanári szakra akartam jelentkezni az egyetemre. Azonnal megtetszett ez a formája a nyelvoktatásnak, és mindennél jobban szerettem volna részese lenni.
Rendszeresen járok edzőterembe, és azt vettem észre, hogy nagyon sok a hasonlóság a nyelvtanulás és az edzés között. Csakúgy mint a sportoknál, itt is fontos a rendszeresség. Az is fontos hogy érdekelje az embert az, amit csinál, és tudja is, hogy az hasznára válik.
Egy ilyen nyelvstúdióban lehetősége van az embereknek arra, hogy csak a tanulásra koncentráljanak és ne vonja el semmi más a figyelmüket, mint ahogyan az általánosságban otthon történni szokott.
Aki itt tanul, emberek között szívhatja magába az “angolul tanulás” levegőjét, ez pozitív hatással van mindannyiunk fejlődésére.
Nem gondoltam volna, hogy ezt valaha is kijelentem, de a tanulás valóban lehet üdítő elfoglaltság. Jó érzés látni, amikor a tanulók mosolyogva hagyják el a stúdiót egy pár óra tanulás után.

Molnár Péter Gergő

A Hollywood Nyelvstúdió Keleti vezetőjétől

„Kislány koromban nagy álmom volt, hogy világszerte elismert divattervező legyek, hogy emberek milliói ismerjék a nevem, a kollekcióim. Már akkor is tudtam, hogy ehhez elengedhetetlen az angol nyelvtudás. Nagy szerencsém volt, hiszen mind a tanáraim segítsége, mind az angol iránti töretlen szeretetem miatt elég hamar szert tettem erre. Részben a magabiztos angoltudásom miatt tettem meg életem egyik legnagyobb lépését, és költöztem ki Angliába egy évre, mindenféle segítség nélkül. Hiszen tudtam, hogyha beszélem a világnyelvet, bárhol képes vagyok érvényesülni.
Viszont tisztában vagyok azzal, hogy míg nekem az angol nyelv a kedvenc időtöltésem, másnak ugyanez egy akadály a céljai elérésében. Nagyon sok emberen látom, hogy – bár tudják, mit akarnak mondani – nem mernek beszélni, mert nem magabiztosak. A tanítással nekem az a célom, hogy elérjem, hogy a diákjaim higgyenek magukban. Hogy megértsék, nincs olyan, hogy „ez nem megy, nekem nincs nyelvérzékem”, csak olyan, hogy „megpróbálom még egyszer, biztos jobban fog menni”. Hogy amikor belépnek a nyelviskolánkba, a szorongás és a kételyek helyett a jókedv, a magabiztosság és a tanulni akarás járja át őket. Hogy órák után úgy távozzanak, hogy egy lépéssel ismét közelebb vannak céljuk eléréséhez.”

Németh Lilla

A Hollywood Nyelvstúdió Nyugati vezetőjétől

Én a Hollywood Nyelvstúdióban tanultam meg angolul. Ez a módszer valóban fájdalom és szenvedés nélküli tanulást kínál, ahol valóban gyorsan előáll a nyelvtudás, ha az ember beleteszi a szükséges időt.

Külön motivációm is volt, mivel válogatott kardvívóként sokat jártam külföldi versenyeken. Ezen alkalmakkor bizony hamar én lettem a tolmács, ahogyan haladtam előre az angol nyelv elsajátításában.

Annyira megkedveltem a nyelvtanulást és olyan sok nyereségem származott a nyelvtudásból, hogy beszálltam a családi vállalkozásba és én vezetem 2018 szeptember 14-től a Hollywood Nyelvstúdió Nyugatit.

Félreértés ne essék: ha valaki azt hinné, hogy léteznek csoda módszerek, amelyekkel megspórolhatjuk a tanulást, az hamar rá fog jönni arra, hogy ez csak illúzió. Mint ahogyan az is illúzió, hogy a csoportos nyelvóra vagy a magántanári óra után sok házi feladattal, egyedül otthon tanulva célhoz jutunk. EZ csak keveseknek sikerül.

A kardvívásban elért Európa bajnoki arany és bronz érmeim ugyanarra tanítottak, mint a nyelvtanulás: befektetett idő és energia nélkül elképzelhetetlen az eredmény. Viszont a sportban és a nyelvtanulásban az is igazolódott, hogy a rendszeresség és kitartás sokkal fontosabb a tehetségnél.

Milassin Mór

A Hollywood Nyelvstúdió Győr vezetőjétől

Azért kezdtem el angolul tanulni, mert arra készültem, hogy külföldi focicsapatokba jelentkezem, és nemzetközi szinten profi focista leszek. Aztán beleszerettem az angolba, a nyelvstúdióba.

Gyorsan szárnyaltam az anyagon, és az első 100 óra után már új célom volt az angollal. Én is akarok egy ilyen nyelvstúdiót! Annyira belelkesedtem és intenzíven tanultam, hogy már a heti 32 óra nyitva tartás nem volt elég! Végül kaptam egy kulcsot, és 10 év után előállt az a helyzet, hogy lett valaki, aki még az alapítónál is több időt töltött a suliban. 1,5 év intenzív nyelvtanulás, egy év módszertani képzés és gyakornokság, és saját nyelvstúdióm megnyithatott Budapesten a Móricz Zsigmond körtéren. Itt Győrben nyílik a 4. Hollywood Nyelvstúdióm (Móricz körtér, Székesfehérvár, Keleti, Győr).

A legjobb dolognak tartom az életben, ha egy embernek segíthetek elérni a célját, vagy az első lépést megtesszük afelé. Nagyon szuper, amikor a „régi” tanulóim visszajelzést adnak, hogy mennyire hasznos volt nekik a tanulás a Hollywood-ban. Szabadidőmben imádok focizni és sportolni, emellett könyvet olvasni, és társas játékozni, időt tölteni a nekem fontos emberekkel, utazni és kirándulni.

Bodó Dániel

A Hollywood Nyelvstúdió Zalaegerszeg vezetőjétől

Már egész korán elkezdett érdekelni az angol nyelv, így a tanulása is könnyedén ment számomra. Motivációm is akadt, ugyanis sokat jártunk külföldre a családommal. Szörnyen büszke voltam, amikor rám maradt a tolmácsolás és én kommunikálhattam a helyiekkel. Ez extra löketet adott minden alkalommal, amikor elém került a nyelvkönyv.

Aztán nem túl régen volt szerencsém kijutni egy óceánjáró hajóra. Fél évet töltöttem egy hatalmas hajón, ahol legalább 90 nemzetiséggel találkozhattam! Az angol nyelv kötött össze mindannyiunkat. Nem állítom, hogy mindenki tökéletesen beszélte az angolt, de bennük volt az igyekezet és nem féltek használni a tudásukat. Én magam is rengeteget tanultam, mind a különböző nemzetek együttéléséről, mind a nyelv fontosságáról. Az angol nyelvnek köszönhetően, olyan barátokra tettem szert, akik már családtaggá váltak számomra, valamint a nyelvnek köszönhetően tölthettem két hetet Los Angeles-ben, egy családnál.

Ahogy hazaérkeztem, szinte sorsszerűen futottam bele a nagykanizsai Hollywood Nyelvstúdióba és Déliába. Magával ragadott az a folyamat és az a tananyag, amit Kristóf Kata álmodott meg. Nagyszerű volt látni, ahogy Délia segíti és támogatja a tanulókat, akik könnyedén szárnyalnak a tananyagon. Őszintén szólva, sohasem gondoltam volna, hogy egyszer egy Nyelvstúdiót fogok vezetni, de azt kell hogy mondjam, egész gyorsan megfogalmazódott bennem, hogy én is segíteni szeretnék, ezzel szeretnék foglalkozni.

Jó érzés látni, és hallani, amikor a tanulóink vidáman jönnek hozzánk, sokszor még a szabadidejüket is nálunk töltik. Hát nem fantasztikus, mire képes egy jó nyelvtanulási szisztéma?! Hogy mennyi mindent el lehet érni vele?!

Én megtaláltam a helyem, azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek, és közben én magam is fejlődök. Nem utolsó sorban pedig fantasztikus emberek vesznek körül, fantasztikus álmokkal!

Gredics Orsolya