Gyakori kérdések és válaszok

Nincs hozzászólás
Mit jelent az, hogy egyéni órarend? Ezt azt jelenti, hogy van egy heti 30 órás nyitvatartási idő, mint egy boltban, amikor bárki bejöhet tanulni. Másként fogalmazva van egy rendelkezésre állás,…

Öt év erőfeszítéssel sem sikerült megtanulni angolul

Péter bár magántanárhoz járt, mégsem lett meg az eredmény. A minap kopogott be hozzánk Péter, hogy 5 évet járt magántanárhoz angolozni, mégsem tud megszólalni angolul… Elmesélte, hogy az órák elején…

Gyakori kérdések és válaszok

Mit jelent az, hogy egyéni órarend? Ezt azt jelenti, hogy van egy heti 30 órás nyitvatartási idő, mint egy boltban, amikor bárki bejöhet tanulni. Másként fogalmazva van egy rendelkezésre állás,…

Öt év erőfeszítéssel sem sikerült megtanulni angolul

Péter bár magántanárhoz járt, mégsem lett meg az eredmény. A minap kopogott be hozzánk Péter, hogy 5 évet járt magántanárhoz angolozni, mégsem tud megszólalni angolul… Elmesélte, hogy az órák elején…

Gyakori kérdések és válaszok

Mit jelent az, hogy egyéni órarend? Ezt azt jelenti, hogy van egy heti 30 órás nyitvatartási idő, mint egy boltban, amikor bárki bejöhet tanulni. Másként fogalmazva van egy rendelkezésre állás,…

Öt év erőfeszítéssel sem sikerült megtanulni angolul

Cikk, Nyelvtanulás
0
Péter bár magántanárhoz járt, mégsem lett meg az eredmény. A minap kopogott be hozzánk Péter, hogy 5 évet járt magántanárhoz angolozni, mégsem tud megszólalni angolul… Elmesélte, hogy az órák elején a jó hangulat kialakításához mindig megbeszélték, hogy kinek milyen volt a napja. Aztán jól belementek a nyelvtan mélységeibe.. Ezt követően…

Gyakori kérdések és válaszok

Mit jelent az, hogy egyéni órarend? Ezt azt jelenti, hogy van egy heti 30 órás nyitvatartási idő, mint egy boltban, amikor bárki bejöhet tanulni. Másként fogalmazva van egy rendelkezésre állás, amely során akár megérkezel, akár nem nyitva van számodra egy magas kategóriájú tanterem a szükséges eszközeivel (bútorok, fűtés, hűtés, világítás,…

Öt év erőfeszítéssel sem sikerült megtanulni angolul

Péter bár magántanárhoz járt, mégsem lett meg az eredmény.

A minap kopogott be hozzánk Péter, hogy 5 évet járt magántanárhoz angolozni, mégsem tud megszólalni angolul… Elmesélte, hogy az órák elején a jó hangulat kialakításához mindig megbeszélték, hogy kinek milyen volt a napja. Aztán jól belementek a nyelvtan mélységeibe.. Ezt követően pedig próbáltak beszélgetni, aztán jöhetett a házi feladat, majd a következő találkozásnál a számonkérés, ellenőrzés, stb…

És egyszer csak eljött az az érzés, hogy sosem lesz ennek vége…
Az állami közoktatás mellett a legtöbben úgy próbálnak eredményesen nyelvet tanulni, hogy különórákat vásárolnak egy magántanártól. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy még otthon is tanulnak és házi feladatokon gyakorolnak.

Mi lehet az oka, hogy még így is sokan kudarcot vallanak vagy egyszerűen csak belefáradnak a végeláthatatlan tanulásba, mert hiába megy jól például az írás angolul, a beszéd legtöbbjüknek problémás és nem mernek, nem tudnak megszólalni?

A kudarcnak van néhány jól látható oka, amely egyszerű és szinte banális, mégis a legtöbbször rejtve marad a szemünk előtt. Erről írok most itt lentebb, hogy ha lehet, ne fuss bele ezekbe a hibákba kedves olvasó.

A “túlesni” faktor – a közoktatás legnagyobb ártalma

A hagyományos oktatásban hamar elfelejtjük, hogy azért tanulunk, hogy a megszerzett tudással felvértezve az élet valamely területén sikereket, eredményeket érjünk el, pénzt keressünk. Ezzel szemben leginkább érdemjegyekért, bizonyítványokért, eredményes vizsgákért tanulunk. Ebből alakul aztán ki, hogy sietünk és megpróbáljuk a lehető legrövidebbre fogni a tanulás megpróbáltatásait. Paradox módon aztán éppen ez lassít le bennünket! Mivel nem vagyunk alaposak a kapkodásban, instabil alapokra építkezve lelassulunk és gyakran feladjuk.

A mi tapasztalatunk a Hollywood Nyelvstúdiókban az, hogy alaposabban tanulni = gyorsabban haladni.

Engem tanítson meg valaki… vagy engem segítsen megtanulni valaki?

A legnagyobb illúzió az, ha valaki azt hiszi, hogy a tanár tanítja meg őt. Valójában ebből annyi igaz, hogy a tanár elmagyarázza és segít megérteni a tananyagot (elméletet), de a gyakorlást nem lehet másra bízni, kizárólag csak a tanulóra. Ez olyan, mintha Tusup elfogadta volna Hosszú Katinkától, hogy ne gyakoroljon olyan sokat a medencében.

A mi tapasztalatunk a Hollywood Nyelvstúdiókban az, hogy a legműködőképesebb képlet a 10-20% elmélet és a 80-90% gyakorlat. És a gyakorlás közben teljesen felesleges, hogy a tanár ott üljön a tanuló mellett.

Nekem arra van szükségem, hogy valaki beszélgessen velem…

Ez a másik nagy illúzió a nyelvtanulásban. Nos ez olyan, mint amikor valaki szeretne táncolni, de nem ismer lépéseket, nem ismeri az alap koreográfiát.
Amikor valakinek nincsenek begyakorolt mondatmintái, szavai, mondatszerkezetei, akkor nyögdécselés, izzadás lesz az eredmény. Ez a fajta beszédtanulás valójában az anyanyelv esetében működik, csak hogy ha utána számolunk, akkor az fog kiderülni, hogy 6 éves korunkig, amikor kb. középfokon kommunikálunk, mintegy 16.000 órát töltöttünk gyakorlással!
Nos ez felnőttként, de középiskolásként sem fér már bele az időbeosztásunkba… De mi lehet akkor a megoldás? Vagy idegen nyelvterületre kötözni legalább egy évre, ami eléggé költséges, vagy pedig olyan módszerrel tanulni itthon, ami nagyon hatékony és sok benne a szóbeli gyakorlás.

A mi tapasztalatunk a Hollywood Nyelvstúdiókban az, hogy a magolást elkerülő, megértésre alapuló, nagy mennyiségű szóbeli gyakorlás az, ami eredményt hoz. Ehhez pedig bele kell tenni az időt és a szándékot. Viszont a jó hír az, hogy nulláról indulva mintegy 360 óra alatt el lehet érni a magabiztos és választékos beszédet, a középfokú nyelvtudást.

Kristóf Kata alapító, tananyag-fejlesztő
korábban hivatalos BME nyelvvizsgáztató

Gyakori kérdések és válaszok

Mit jelent az, hogy egyéni órarend?

Ezt azt jelenti, hogy van egy heti 30 órás nyitvatartási idő, mint egy boltban, amikor bárki bejöhet tanulni. Másként fogalmazva van egy rendelkezésre állás, amely során akár megérkezel, akár nem nyitva van számodra egy magas kategóriájú tanterem a szükséges eszközeivel (bútorok, fűtés, hűtés, világítás, WI-FI, tanárok, tananyagok, munkafüzetek, hanganyagok, lejátszó eszközök, stb). Ennek a költségét fedezik a tanulók által megvásárolt havi bérletek.

Mindez úgy lehetséges, hogy van egy speciális tanulási módszer, amely ötvözi a magántanár és a csoportos tanulás pozitívumait és kiküszöböli azok negatívumait. És van egy saját, 20 év alatt kifejlesztett prémium tananyag, amely az évek során bebizonyította eredményességét és egyedülálló hatékonyságát-

A heti 30 órás nyitva tartást a tanulókkal egyeztetjük rendszeres kérdőívezéseket végezve. Ez egy olyan nyitva tartás, amibe minden meglévő tanulónk be tudja illeszteni a heti tanulási programját. Tehát, adott az idő, amikor jöhetsz. Ezekben az időpontokban akkor érkezel, és akkor távozol, amikor csak akarsz. Mit jelent ez a számodra? Egyszerűen nem tudsz elkésni, és nem tudsz lemaradni. Bármikor felállhatsz, és tarthatsz szünetet, bármikor haza mehetsz, ha tanulás közben meggondoltad magad, vagy felhívtak egy sürgős ügyben. A tanulási időpontokat a heti munkabeosztásodhoz és egyéb programjaidhoz igazítva hétről hétre változtathatod.

Mit jelent az egyéni törődés?

Igénybe vehetsz egy olyan szolgáltatást, amikor van egy “magántanárod”, aki két fontos dologban mégiscsak különbözik a hagyományos magántanároktól, először is nem kerül olyan sokba, másodszor pedig hetente 24-30 órában áll a rendelkezésedre. (Erről részletesen a www.hollywoodnyelvstudio.hu oldalon a nyelvstúdiók nyitva tartásánál olvashatsz, amelyek eltérhetnek egymástól.)

Ráadásul a tanár olyankor nem ül melletted, amikor csak zavarna. Egy csoportnyi ember között tanulsz önállóan, akkor, amikor időd engedi, és kedved tartja, de ott egy tanár, akit bármikor oda hívhatsz, kérdezhetsz tőle, vagy megkérheted, hogy javítsa ki a megoldott feladataid. Soha nem kell mások problémáit végighallgatnod, és mindig kapsz választ a kérdéseidre. A tanár nyomon követi a haladásod, pontosan tudja, hogy mi az, ami Neked már jól megy, és mi az, ami még problémát okoz.

Miért lehet jobb közösségben tanulni, mint egy magántanárral?

Egy kellemes társaság tagja lehetsz, érezheted, hogy nem Te vagy az egyetlen, akinek nem sikerül elsőre jó tesztet írni, akit fülön csíp a tanár, amikor magolni próbál, és aki nem tudja felmondani folyékonyan a szövegét. Ráadásul kimehetsz velük egy teára vagy kávéra. Részt vehetsz közös bulikban, és olvashatod a havonta megjelenő magazinunkat, ami csak a hozzánk beiratkozott tanulóknak szól. Jelenlétük ösztönöz és a nehéz pillanatokban erőt ad a folytatáshoz. Számíthatsz rájuk, amikor segítségre van szükséged, és új barátokra találhatsz köztük. Nálunk mindezt úgy teheted meg, hogy a magántanárok nyújtotta előnyökről sem kell lemondanod.

Mit jelent az egyéni haladási tempó?

Ehhez valamit tudnod kell. Kétféle ember van: a gyors és a lassú. Mindkettő lehet eredményes és alapos, de ha őket arra kényszeríted, hogy egyszerre dolgozzanak, nagyon fognak szenvedni, pokollá teheted az életüket. Az egyéni haladási tempó ezt a problémát küszöböli ki.

Azt jelenti, hogy pont olyan tempóban haladhatsz előre, ami számodra a legmegfelelőbb. Nincs két olyan ember, aki pont egy időben végez el kényelmesen egy feladatot. Mindenki mást ért meg azonnal és mindenkit más akaszt el. Még két együtt haladó tanuló is csak rengeteg türelemmel tud együtt dolgozni. Gyakran kell egymásra várniuk, míg a másik befejezi a feladatot, megtanulja a szavakat, elmondja, mit olvasott vagy megérti a kazettát.

A Te tempód, a Te tempód, nem kell senkire sem várnod, és nem kell a miatt kínosan érezned magad, hogy mások rád várnak. Lehetsz szélsebes, lezárhatod a tanfolyamod fele annyi idő alatt, mint mások, és kedvedre tanulmányozhatod az anyagokat lassan, ha Neked úgy kényelmes. Nyugodtan olvashatsz a saját tempódban, elmerenghetsz közben, ha Neked az a jó, és soha nem fogod közben rosszul érezni magad. Nagyon sok tanulót láttam már, aki máshol, vagy az egyik vagy a másik szélsőség miatt szenvedett, ők nagyon boldogok attól, hogy a saját tempójukban haladhatnak.

Mennyi idő?

Tanulóink többsége havi 20 órát tanul nálunk, így hetente 5 óra az itt töltött tanulási idő. Nincsen házi feladat és otthoni tanulás. A lehetőség ennél sokkal intenzívebben is adott: heti 30, azaz havi 120 órát is nyitva vagyunk és ennyi a maximálisan tanulható idő.

Mivel az elmúlt 20 év során mért adatunk alapján nulláról középfokra 360 alatt juthatsz el, így ezt akár 3 hónap alatt is realizálhatod a Hollywoodban. Amennyiben havi 20 órát tanulsz, akkor ugyanez 18 hónap alatt teljesül.

Mennyi pénz?

A bérletrendszerünk lehetővé teszi, hogy csak annyit fizess, amennyit kell. Ha egy ember 8 órát tud jönni egy hónapban, akkor csak 8 órát fizet ki, viszont ha valaki 40-et, akkor 40-et. Átlagosan 1.850 Ft-ot fizetnek tanulóink 60 percenként.

Többszörös kedvezmény rendszerünk hozzád igazodik. Jutalmazza az intenzitást és az elköteleződést. Ez azt jelenti, hogy ha egy adott hónapban több órát jársz, akkor olcsóbb lesz az óradíjad. Ha ezen túl hűségprogramot vállalsz, akkor további 20-30% engedményben részesülsz.

És ezen túlmenően, ha csak délelőttönként vagy csak szombatonként jársz, akkor extra kedvezményes árakon juthatsz itt nyelvtudáshoz.

  • intenzív tanulásra — mennyiségi kedvezmény
  • hűségszerződésre — további engedmény
  • kevésbé látogatott, fix időpontokra — extra kedvezmény
  • 18 év alatti tanulóknak — diákkedvezmény

Pontos és személyre szabott árat tudunk képezni számodra az Ingyenes próbaórán.

Ekkor egy szóbeli szintfelmérő segítségével készítünk számodra egy tanulási programot. A tanulási program tartalmazni fogja az összes szükséges tanulnivalót időrendi sorrendben. Amint ezt a tanulási programot megkapod, pontosan fogod látni, hogy mikorra érheted el a célodat, mindehhez mennyi időre és mennyi pénzre lesz szükséged. Ha ez Téged komolyan érdekel, jelentkezz be most azonnal egy ingyenes próbaórára. Így legalább betekintést nyerhetsz az órák hangulatába, megismerkedhetsz a tanárokkal és más tanulótársakkal is.

Tanulói vélemények az árképzésről

„Számos fizetési konstrukció közül kiválaszthattam a számomra legkedvezőbbet. Így most nagyon kedvező áron tanulok. Itt nincs semmi feszültség a tanulás miatt, mindenki közvetlen és türelmes. Tanulók és tanárok egy barátságos légkörben sokkal hatékonyabban dolgoznak együtt. Így a közösen megélt sikerélmény mindenkit motivál a folytatásra.” Rizmajer Attila

„Először azt hittem, hogy ezért a varázslatos módszerért, ami hozzám igazodik, magántanári árakat kell fizetnem (3-5000 Ft/óra). De tévedtem! A személyes törődés, odafigyelés, amit kapok, megérne ennyit, de ennél jóval olcsóbb az iskola, ráadásul részletfizetés is lehetséges!” Ági néni

Hogyan biztosítjátok azt, hogy beszélni is tudjunk, ha mindenki önállóan tanul?

A Kristóf Kata beszédtanulási módszer egyedülálló. Lényege, hogy mondatok kimondásával készítjük fel a tanulóinkat arra, hogy valódi párbeszédekre legyenek képesek. Nincsen szómagolás, szótanulás, hiszen ugyanazon szavak többféle jelentése kizárólag a szövegkörnyezetben tanulható meg helyesen.

A Hollywood Nyelvstúdió módszer egyik alapköve a 20% elmélet – 80% gyakorlat. Ennek során a szavakat is mondatmintákban gyakoroljuk egészen addig, amíg gondolkodás nélkül, készség szinten jön ki a gondolat a tanuló száján.

A gyakorlás 4 szinten történik: a tanuló felmondja az elsajátított szövegeket a tanárnak; a tanuló beszélget a tanulótársával; a tanuló beszélget a tanárral; a tanuló beszélget az anyanyelvi tanárral. Ezen túlmenően részt vehet a Hollywood Movie angol nyelvű filmes programokon is, ahol a szövegértés is komoly szerepet kap.

A beszéd gyakorlásnál különös hangsúlyt kap az, hogy a gyakorlatok során szerzett készségekkel valódi, választékos (nem Tarzan) angol beszéd képessége alakul ki a tanulóinknál.

Mit várhatok a filmnézős óráktól?

Ha teljesen kezdő vagy, és csak kíváncsiskodni szeretnél, szeretettel várunk. Ebben az esetben csak ízelítőt kaphatsz abból, hogy milyen nálunk a légkör, láthatod, hogy dolgoznak a tanulóink, megfigyelheted, hogy boldogulnak egy ilyen feladattal, és elképzelheted magad, hogy mi fog történni Veled, ha nálunk fogsz tanulni.

Ha már tudsz egy kicsit, vagy nagyon angolul, akkor a fenti előnyökön kívül még gyakorolhatsz is. Rengeteg életből vett, slang kifejezést tanulhatsz, szórakozhatsz a filmrészletek vicces jelenetein és gyakorolhatod a kiejtést és a hallás utáni megértést.

Kristóf Kata alapító

Gyakori kérdések és válaszok

0
Mit jelent az, hogy egyéni órarend? Ezt azt jelenti, hogy van egy heti 30 órás nyitvatartási idő, mint egy boltban,…

Project Example 1 – Magazine

Mockups

Project Example 1 – Square Book

Mockups

Project Example 1 – Notebook

Mockups

Project Example 1 – Magazine

Mockups

Project Example 1 – Square Book

Mockups

Project Example 1 – Notebook

Mockups

Project Example 1 – Magazine

Mockups

Project Example 1 – Square Book

Mockups

Project Example 1 – Notebook

Mockups

Project Example 1 – Magazine

Mockups

Project Example 1 – Square Book

Mockups

Project Example 1 – Notebook

Mockups

Project Example 1 – Magazine

Mockups

Project Example 1 – Square Book

Mockups

Project Example 1 – Notebook

Mockups

Project Example 1 – Magazine

Mockups

Project Example 1 – Square Book

Mockups

Project Example 1 – Notebook

Mockups

Project Example 1 – Magazine

Mockups

Project Example 1 – Square Book

Mockups

Project Example 1 – Notebook

Mockups

Project Example 1 – Magazine

Mockups

Project Example 1 – Square Book

Mockups

Project Example 1 – Notebook

Mockups

Project Example 1 – Magazine

Mockups

Project Example 1 – Square Book

Mockups

Project Example 1 – Notebook

Mockups

Project Example 1 – Magazine

Mockups

Project Example 1 – Square Book

Mockups

Project Example 1 – Notebook

Mockups

Project Example 1 – Magazine

Mockups

Project Example 1 – Square Book

Mockups

Project Example 1 – Notebook

Mockups

Project Example 1 – Magazine

Mockups

Project Example 1 – Square Book

Mockups

Project Example 1 – Notebook

Mockups

Project Example 1 – Magazine

Mockups

Project Example 1 – Square Book

Mockups

Project Example 1 – Notebook

Mockups
Mockups

Project Example 1 – Magazine

Mockups

Project Example 1 – Square Book

Mockups

Project Example 1 – Notebook

Project Example 1 – Magazine

Mockups

Project Example 1 – Square Book

Mockups

Project Example 1 – Notebook

Mockups

Project Example 1 – Magazine

Mockups

Project Example 1 – Square Book

Mockups

Project Example 1 – Notebook

Mockups

Project Example 1 – Magazine

Mockups

Project Example 1 – Square Book

Mockups

Project Example 1 – Notebook

Mockups

Project Example 1 – Magazine

Mockups

Project Example 1 – Square Book

Mockups

Project Example 1 – Notebook

Mockups
Project Example 1 – Magazine
Project Example 1 – Square Book
Project Example 1 – Notebook
Project Example 1 – Paper Pouch
Project Example 1 – Cards
Project Example 3 – Green
Project Example 3 – Beige
Project Example 3 – Grey
Project Example 3 – Blue
Project Example 3 – Yellow

Great theme. It’s the second I have bought from you & I am very impressed.. I have bought a lot of themes but only ever given two 5 star ratings, both for your items. Your work is the best on themeforest – cheers!!

Samantha Green

buyer

I just think is versatile enough. As always, there are better and worst, but I feel satisfied with the product. they are giving what you see in the demo and is a great solution for websites. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vehicula aliquam eros a tempus. Aenean sodales dictum augue, in faucibus nisi sollicitudin eu. Quisque et urna lacus, quis aliquam purus. Nulla semper arcu vel diam auctor condimentum.

John Smith

developer NASA

Like the theme design. But the biggest thanks for user support. This is a very important, if not the most important indicator. We will recommend!

Rob Smith

designer

Great theme. It’s the second I have bought from you & I am very impressed.. I have bought a lot of themes but only ever given two 5 star ratings, both for your items. Your work is the best on themeforest – cheers!!

Samantha Green

buyer

I just think is versatile enough. As always, there are better and worst, but I feel satisfied with the product. they are giving what you see in the demo and is a great solution for websites. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vehicula aliquam eros a tempus. Aenean sodales dictum augue, in faucibus nisi sollicitudin eu. Quisque et urna lacus, quis aliquam purus. Nulla semper arcu vel diam auctor condimentum.

John Smith

developer NASA

Like the theme design. But the biggest thanks for user support. This is a very important, if not the most important indicator. We will recommend!

Rob Smith

designer

Great theme. It’s the second I have bought from you & I am very impressed.. I have bought a lot of themes but only ever given two 5 star ratings, both for your items. Your work is the best on themeforest – cheers!!

Samantha Green

buyer

I just think is versatile enough. As always, there are better and worst, but I feel satisfied with the product. they are giving what you see in the demo and is a great solution for websites. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vehicula aliquam eros a tempus. Aenean sodales dictum augue, in faucibus nisi sollicitudin eu. Quisque et urna lacus, quis aliquam purus. Nulla semper arcu vel diam auctor condimentum.

John Smith

developer NASA

Like the theme design. But the biggest thanks for user support. This is a very important, if not the most important indicator. We will recommend!

Rob Smith

designer

Great theme. It’s the second I have bought from you & I am very impressed.. I have bought a lot of themes but only ever given two 5 star ratings, both for your items. Your work is the best on themeforest – cheers!!

Samantha Green

buyer

I just think is versatile enough. As always, there are better and worst, but I feel satisfied with the product. they are giving what you see in the demo and is a great solution for websites. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vehicula aliquam eros a tempus. Aenean sodales dictum augue, in faucibus nisi sollicitudin eu. Quisque et urna lacus, quis aliquam purus. Nulla semper arcu vel diam auctor condimentum.

John Smith

developer NASA

Like the theme design. But the biggest thanks for user support. This is a very important, if not the most important indicator. We will recommend!

Rob Smith

designer

Great theme. It’s the second I have bought from you & I am very impressed.. I have bought a lot of themes but only ever given two 5 star ratings, both for your items. Your work is the best on themeforest – cheers!!

Samantha Green

buyer

I just think is versatile enough. As always, there are better and worst, but I feel satisfied with the product. they are giving what you see in the demo and is a great solution for websites. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vehicula aliquam eros a tempus. Aenean sodales dictum augue, in faucibus nisi sollicitudin eu. Quisque et urna lacus, quis aliquam purus. Nulla semper arcu vel diam auctor condimentum.

John Smith

developer NASA

Like the theme design. But the biggest thanks for user support. This is a very important, if not the most important indicator. We will recommend!

Rob Smith

designer

Great theme. It’s the second I have bought from you & I am very impressed.. I have bought a lot of themes but only ever given two 5 star ratings, both for your items. Your work is the best on themeforest – cheers!!

Samantha Green

buyer

I just think is versatile enough. As always, there are better and worst, but I feel satisfied with the product. they are giving what you see in the demo and is a great solution for websites. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vehicula aliquam eros a tempus. Aenean sodales dictum augue, in faucibus nisi sollicitudin eu. Quisque et urna lacus, quis aliquam purus. Nulla semper arcu vel diam auctor condimentum.

John Smith

developer NASA

Like the theme design. But the biggest thanks for user support. This is a very important, if not the most important indicator. We will recommend!

Rob Smith

designer

Menü