+36703418854

Megnyílt az új Hollywood Ferihegy Nyelvstúdió Vecsésen

Angol nyelvtanulás házi feladat nélkül?

Megnyílt az új Hollywood Nyelvstúdió Vecsésen

2017. május 17-én megnyitott a Hollywood Ferihegy Nyelvstúdió. Azért esett a választás Vecsésre, mert a Ferihegy I. terminálon dolgozó vámos munkatársak egy része úgy döntött, hogy kipróbálják azt a módszert, amelyről egy kollégájuk (aki már végzett a nyelvstúdióban) sok jót mesélt. Így felvetették Kristóf Katának, a Hollywood Nyelvstúdió Központ vezetőjének azt az ötletet, hogy segítsen azzal, hogy a közelben lehessen angol nyelvet tanulni.

Kattints ide, ha jelentkeznél Ingyenes próbaórára>>

A Hollywood Nyelvstúdió a Studium Nyelviskola és Oktatási Központ épületében, a földszinten elkülönülve, önállóan végzi tevékenységét. A két nyelvoktatási mód sokkal inkább kiegészíti egymást, mintsem versenyezzen egymással, hiszen más a célközönség, más a módszer és más kihívásokra adnak megoldást.

Elsősorban azoknak a reptéri dolgozóknak szeretnénk segíteni, akiknek a munkájuk sokkal sikeresebb lehetne, ha magabiztos angol nyelvtudással rendelkeznének. Természetesen bárki jelentkezhet az Ingyenes próbaórára, aki szeretne hamar valódi nyelvtudáshoz vagy akár nyelvvizsgához jutni.

Hollywood Nyelvstúdiók ígérete a “Garantált nyelvtudás — látható időben“, amely azok számára különösen jól hangzik, akik már többször is próbálkoztak, de sikertelenül. Ez a módszer 17 év alatt azok között az elfoglalt felnőttek vagy leterhelt diákok között lett igazán népszerű, akik a munka mellett képtelenek voltak olyan megoldást találni, ami rugalmas időbeosztást biztosít.

Mindezt úgy, hogy nincsen otthoni tanulás, nincsen házi feladat, ahol a csupán két dolgot várnak el a tanulótól:

  • érkezzen meg az általa választott óraszám erejéig,
  • tegye pontosan azt, amit kérnek tőle.

Ha ez megtörténik, akkor “menthetetlenül” megtanul az illető angolul, amihez egy kellemes mellékhatás is párosul: az általa beszélt angol választékosságával kiemelkedik a megszokott színvonalból.

Kattints ide, ha jelentkeznél Ingyenes próbaórára>>

Elérhetőségek

Cím: Vecsés, Fő út 226.

Kristóf Kata

alapító, tananyagfejlesztő, vezető tanár

(+3630 216 2801);

 

Milassin Tamás

marketing vezető

(+3670 3418854)

 

Nyitva tartás:

  • Szerda 15-20
  • Csütörtök: 7-10  és 15-20
  • Péntek: 7-10

Leave a Reply


You must be logged in to post a comment.