+36703418854

Angol nyelvtanulás házi feladat nélkül?

Angol nyelvtanulás otthon tanulás nélkül?

Egy hónapja nyílt meg az új Hollywood Nyelvstúdió Vecsésen

A Hollywood Nyelvstúdió Ferihegy a Studium Nyelviskola és Oktatási Központ épületében, a földszinten elkülönülve, önállóan végzi tevékenységét.

Ahogy korábban is hírül adtuk, azért esett a választás Vecsésre, mert a Ferihegy I. terminálon dolgozó vámos munkatársak egy része ki akarta próbálni azt a módszert, amellyel – nagymértékű elfoglaltsága ellenére – kollégájuk sikeresen megtanult angolul.

Eredeti célunk az volt, hogy elsősorban azoknak a reptéri dolgozóknak segítsünk, akiknek a munkájuk sokkal sikeresebb lehetne, ha magabiztos angol nyelvtudással rendelkeznének. Meghirdettük persze, hogy mindenkit szívesen hívunk az Ingyenes próbaórára, aki szeretne hamar valódi nyelvtudáshoz vagy akár nyelvvizsgához jutni.

Hollywood Nyelvstúdiók ígérete a “Garantált nyelvtudás — látható időben“, amely azok számára különösen jól hangzik, akik már többször is próbálkoztak, de sikertelenül. Ez a módszer 17 év alatt azok között az elfoglalt felnőttek vagy leterhelt diákok között lett igazán népszerű, akik a munka mellett képtelenek voltak olyan megoldást találni, ami rugalmas időbeosztást biztosít.

Mindezt úgy, hogy nincsen otthoni tanulás, nincsen házi feladat, azaz kiküszöbölve a hagyományos (csoportos vagy magántanáros) nyelvtanítás nehézségeit:

  • saját tempóban halad a tanuló
  • a saját egyéni céljához passzoló, egyéni tananyagon halad

Ráadásként a Hollywood Nyelvstúdiók küldetése, hogy valódi eredményhez segítsék a tanulóikat, így bátran vállalnak nyelvvizsga garanciát is.

Kattints ide, ha jelentkeznél Ingyenes próbaórára>>

Elérhetőségek

Cím: Vecsés, Fő út 226.

Kristóf Kata

alapító, tananyagfejlesztő, vezető tanár

(+3630 216 2801);

Milassin Tamás

marketing vezető

(+3670 3418854)

Nyitva tartás:

  • Szerda 15-20
  • Csütörtök: 7-10  és 15-20
  • Péntek: 7-10

Leave a Reply


You must be logged in to post a comment.